Contact Opnemen Met De Operator Megafon Volga-regio

Inhoudsopgave:

Contact Opnemen Met De Operator Megafon Volga-regio
Contact Opnemen Met De Operator Megafon Volga-regio

Video: Contact Opnemen Met De Operator Megafon Volga-regio

Video: Contact Opnemen Met De Operator Megafon Volga-regio
Video: Как связаться с оператором Мегафон? Контакты службы поддержки 2024, April
Anonim

Om contact op te nemen met de operator van de abonneeservice van de Volga-tak van de mobiele operator "MegaFon", belt u het gratis nummer, gebruikt u de videocommunicatie op de website of stelt u een vraag in het bericht.

Contact opnemen met de operator Megafon Volga-regio
Contact opnemen met de operator Megafon Volga-regio

instructies:

Stap 1

Bel de MegaFon-helpdesk op het gratis nummer 8-800-333-05-00. De telefoon is hetzelfde voor alle abonnees van het MegaFon-netwerk in de hele Russische Federatie. Schakel de telefoon naar de toonmodus en, volg de instructies van de stem in de handset, druk eerst op "1" om problemen met de mobiele telefoon op te lossen en vervolgens op "2" om verbinding te maken met de operator. Waarschuw hem dat u abonnee bent van de Volga vestiging van Megafon, de telefoniste beantwoordt zelf uw vragen of schakelt over naar een specialist voor uw vestiging.

Stap 2

Ga naar de officiële MegaFon-website. Let op linksboven op de pagina, selecteer naast het bedrijfslogo "Volga branch". Selecteer in het horizontale menu de knop aan de rechterkant "Help en service", klik erop. Daarna verschijnt een verticaal menu aan de linkerkant van de pagina, zoek en open het gedeelte "Stel een vraag".

Stap 3

In deze sectie kunt u een videogesprek voeren en contact opnemen met een specialist van de MegaFon Abonneeservice. Zorg ervoor dat de microfoon op je computer aanstaat, de internetbandbreedte minimaal 128 Kb/s is en dat er een webcam is aangesloten. Als de camera niet is aangesloten of niet, ziet u de medewerker van de klantenservice, hij ziet u echter niet. Stel tijdens de videocommunicatiesessie alle vragen die u interesseren.

Stap 4

Let op onderaan de pagina Stel een vraag. Er is een venster waar u schriftelijk een vraag kunt stellen. Naast de vraag waarin u geïnteresseerd bent, moet u uw naam, telefoonnummer en e-mailadres in aparte velden invullen. U moet ook het onderwerp van het probleem en het gebied selecteren uit de onderwerpen die betrekking hebben op de Volga-tak van het bedrijf. Nadat u alle velden heeft ingevuld, klikt u op de knop "Verzenden" en wacht u op een reactie op uw e-mailbox.

Aanbevolen: