Hoe Kies Je Een Kwaliteitstelefoon?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Kwaliteitstelefoon?
Hoe Kies Je Een Kwaliteitstelefoon?

Video: Hoe Kies Je Een Kwaliteitstelefoon?

Video: Hoe Kies Je Een Kwaliteitstelefoon?
Video: Mobiele Abonnementen - Kooptips (Consumentenbond) 2024, Mei
Anonim

Nu zijn er in winkels veel verschillende modellen mobiele telefoons: van eenvoudige, die geschikt zijn voor grootmoeders, tot geavanceerde - voor jonge, ondernemende mensen. Het is moeilijk om je een leven voor te stellen zonder zo'n assistent als de telefoon is geworden. Naast het feit dat je gewoon kunt bellen en berichten kunt sturen, kan het worden gebruikt om veel problemen op te lossen. Hoe kies je?

Hoe kies je een kwaliteitstelefoon?
Hoe kies je een kwaliteitstelefoon?

instructies:

Stap 1

Bepaal voor welk doel je een telefoon zoekt. Kies een gewoon apparaat als je alleen geïnteresseerd bent in mobiele communicatie, berichten versturen en naar muziek luisteren. Als je veel tijd op internet doorbrengt, boeken leest, games speelt, is een smartphone iets voor jou. Als je een kleine computer in je zak wilt hebben, heb je een communicator nodig.

Stap 2

Kies een uitstraling. De klassieke vorm is een rechthoek met aan de voorzijde een scherm en een toetsenbord. Meestal middelgroot, met een niet al te groot scherm. Een clamshell is een kleine, in tweeën gevouwen miniatuurtelefoon, beschermd tegen ongewenste druk op de knop. Het toetsenbord en het scherm bevinden zich in de telefoon: op het bovenpaneel - het scherm, aan de onderkant - het toetsenbord. De slider is een combinatie van een klassieker en een clamshell, er is een scherm op het bovenste buitenpaneel, een toetsenbord op het onderste binnenpaneel en de panelen zelf schuiven over elkaar heen.

Stap 3

Zoek uit of er een ingebouwde camera is. Tegenwoordig hebben bijna alle telefoons een camera, alleen hun resolutie is voor iedereen anders. Ben je van plan veel foto's te maken met je telefoon, dan is het beter dat de resolutie minimaal 5 megapixels is en dat er een ingebouwde flitser aanwezig is. In budgetversies is de camera van 0,3 megapixels, in middelgrote - van 2 megapixels.

Stap 4

Pas op voor multimedia als u altijd graag naar muziek luistert. Kijk naar de hoeveelheid geheugen en of het mogelijk is om een geheugenkaart te plaatsen - het hangt af van hoeveel nummers je kunt beluisteren. Kijk ook of er een koptelefoonaansluiting is. Sommige telefoonmodellen hebben een ingebouwde FM-ontvanger. Door de aanwezigheid van een Bluetooth-module kunt u foto's en muzieknummers uitwisselen met andere telefoons en apparaten die ook Bluetooth hebben. De mogelijkheid om verbinding te maken met internet is een belangrijke factor bij het kiezen van een telefoon voor een modern persoon. WAP, GPRS, EDGE, Wi-Fi - dit zijn allemaal mogelijke modules voor internettoegang.

Stap 5

Bekijk welke extra functies uw telefoon heeft. De meeste hebben traditioneel een aantal functies: rekenmachine, wekker, notitieblok, dagboek. Sommige modellen hebben mogelijk ingebouwde GPS - ontvanger, zaklamp, tv-tuner.

Aanbevolen: