Hoe Oproepen Van Een Kyivstar-abonnee Te Controleren?

Inhoudsopgave:

Hoe Oproepen Van Een Kyivstar-abonnee Te Controleren?
Hoe Oproepen Van Een Kyivstar-abonnee Te Controleren?

Video: Hoe Oproepen Van Een Kyivstar-abonnee Te Controleren?

Video: Hoe Oproepen Van Een Kyivstar-abonnee Te Controleren?
Video: Как Киевстар может Вас развести и что нужно делать что бы не снимались Ваши деньги 2024, April
Anonim

Moderne mobiele operators proberen niet alleen de kwaliteit van de communicatie te verbeteren en gunstige tariefplannen aan te bieden, maar bieden ook de mogelijkheid om uw persoonlijke account, inkomende en uitgaande oproepen via internet te beheren.

Hoe oproepen van een Kyivstar-abonnee te controleren?
Hoe oproepen van een Kyivstar-abonnee te controleren?

instructies:

Stap 1

Ga naar de officiële website van de mobiele operator Kyivstar - kyivstar.ua. Verder in het onderste menu vinden we het item "Mijn Kyivstar" (bijvoorbeeld in MTS heet dit gedeelte van de site "Internet Assistant"). Het nummer in het formaat + 380ХХХХХХХХХ wordt gebruikt als login in het My Kyivstar-systeem en het wachtwoord wordt onmiddellijk na registratie verzonden.

Stap 2

Om een wachtwoord te ontvangen en lid te worden van het systeem, klikt u op het menu-item "Registratie" (dit proces is individueel voor elke mobiele operator). Vervolgens wordt de pagina geladen, waar u wordt gevraagd om uw abonneenummer in te voeren en een verzoek te sturen van het formulier * 100 * 88 * nummers weergegeven in de afbeelding #, waarna u een antwoord ontvangt.

Stap 3

Klik dan op de knop "Registreren". U zou een sms moeten ontvangen met uw login en wachtwoord voor autorisatie in het Mijn Kyivstar-systeem. Het wachtwoord is slechts 2 dagen geldig, dus verander het direct. Om dit te doen, logt u in op de site door de verzonden gebruikersnaam en het wachtwoord in te voeren, gaat u naar het gedeelte "Profiel", klikt u op de knop "Bewerken" en selecteert u "Wachtwoord bewerken". U bent nu ingelogd en kunt inkomende en uitgaande oproepen naar uw abonneenummer bekijken.

Stap 4

Ga naar het gedeelte "Kosten" en selecteer "Oproepen". Er verschijnt een lijst met oproepen voor u (datum, tijd, nummer, gespreksduur en de uiteindelijke kosten), en aan het einde van de lijst wordt het bedrag aangegeven dat per maand wordt uitgegeven. De lijst is samengesteld voor de afgelopen maand, en niet voor de huidige. Geniet van uw gebruik!

Aanbevolen: