Hoe De Speler Te Animeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Speler Te Animeren
Hoe De Speler Te Animeren

Video: Hoe De Speler Te Animeren

Video: Hoe De Speler Te Animeren
Video: Hoe maak je een animatie? 2024, Mei
Anonim

Haast u niet om uw MP3-speler te vervangen die niet meer aangaat. Veel storingen van pocketspelers zijn omkeerbaar en kunnen thuis worden gerepareerd. Daarna zal het apparaat u waarschijnlijk nog lang van dienst zijn.

Hoe de speler te animeren
Hoe de speler te animeren

instructies:

Stap 1

Koppel de speler los van de computer en voer zo nodig de veilige verwijderingsprocedure uit die in uw besturingssysteem is voorzien. Koppel de koptelefoon los, of als je een verwijderbare batterij en geheugenkaart hebt, haal ze dan uit elkaar.

Stap 2

Demonteer de speler. Gebruik hiervoor schroevendraaiers die zijn ontworpen voor het repareren van mobiele telefoons. Als er verborgen schroeven zijn, vindt u deze in het batterijcompartiment, evenals onder stickers, decoratieve elementen. Houd er rekening mee dat bij schade aan deze onderdelen het recht op garantiereparaties vervalt. Maak indien nodig voorzichtig de vergrendelingen los.

Stap 3

Als er geen verwijderbare batterij is, bevindt deze zich in de behuizing. Koppel de batterijkabel los die is aangesloten op de connector en soldeer de gesoldeerde kabel om kortsluiting te voorkomen. Schets in beide gevallen de polariteit van de aansluiting van de geleiders.

Stap 4

Onderzoek het bord op witte of groene vlekken. Indien aanwezig, verwijder deze met pure alcohol. Laat het niet in het display komen, anders veroorzaakt het lelijke vlekken. Gebruik geen oplosmiddelen, water, alcoholische dranken, enz. Laat de alcohol volledig drogen.

Stap 5

Met behulp van een multimeter (wel digitaal, zodat de meetstroom beperkt is) rinkelen alle knoppen. Misschien is een van hen defect en nu permanent gesloten. Zorg er ook voor dat alle knoppen gesloten zijn wanneer ze worden ingedrukt, vooral de aan/uit-knop. Vervang defecte knoppen.

Stap 6

Als de speler is gestopt met opladen via USB, maar er worden gegevens overgedragen, of omgekeerd, controleer dan de connector, de kabel van het bord naar de connector (indien aanwezig) en het snoer. Elimineer pauzes in hen. Verwissel de geleiders niet. Bij sommige spelers wordt de USB-poort in eerste instantie alleen gebruikt voor gegevensoverdracht of, minder vaak, alleen voor opladen.

Stap 7

Sluit de ingebouwde batterij, indien aanwezig, opnieuw aan, let op de polariteit en vermijd kortsluiting. Zet de speler in omgekeerde volgorde weer in elkaar. Als u een verwijderbare batterij en geheugenkaart hebt, vervangt u deze. Controleer de werking van de speler in alle modi, de aanwezigheid van een reactie op het indrukken van alle knoppen, het opladen en de gegevensoverdracht bij aansluiting op een computer.

Aanbevolen: