Hoe Psp . Te Animeren

Inhoudsopgave:

Hoe Psp . Te Animeren
Hoe Psp . Te Animeren

Video: Hoe Psp . Te Animeren

Video: Hoe Psp . Te Animeren
Video: ФАНАТСКИЕ порты PSP! 2024, Mei
Anonim

Bij het flashen van de PSP kunnen er problemen ontstaan, waardoor de gameconsole zomaar in een "baksteen" kan veranderen. Na een mislukte software-update of -downgrade kunt u altijd proberen de kapotte console te herstellen. Om dit te doen, moet u het eerst in de herstelmodus zetten.

Hoe psp. te animeren
Hoe psp. te animeren

Noodzakelijk

  • - MS Duo-flashdrive met een volume van minimaal 256 megabyte, maar niet meer dan 4 GB;
  • - tweede werkende PSP met firmwareversie 1.5 of modificatie;
  • - firmwarebestand 1.50, dat van internet kan worden gedownload;
  • - Pandora's Battery Firmware Installer en Pandora's Battery Creator-hulpprogramma's

instructies:

Stap 1

Om de PSP om te zetten naar de herstelmethode, moet je een speciale batterij gebruiken, die onder normale omstandigheden kan worden gemaakt van een standaard PSP-batterij, en deze na de herstelprocedure in de normale staat herstellen.

Stap 2

Plaats de USB-stick in een werkende PSP en sluit de settopbox via een USB-kabel aan op de computer.

Stap 3

Formatteer de media met behulp van standaard systeemtools (rechtermuisknop - "Formatteren"). Het is aan te raden om FAT32 als formaat te kiezen. Ga vervolgens naar de opdrachtregel ("Start" - "Alle programma's" - "Accessoires" - "Opdrachtregel") en voer het speciale opmaakhulpprogramma uit met de opdracht mspformat.exe X, waarbij X de letter van de flashdrive is.

Stap 4

Schakel de USB-modus op je PSP uit en weer in. Maak een PSP / GAME150-map op de geheugenkaart en kopieer de batterij- en installatiemappen naar deze map. Kopieer de gedownloade update 1.5 naar de root van de flashdrive (het bestand moet de naam UPDATE.pbp hebben).

Stap 5

Schakel de USB-modus opnieuw uit en voer het installatieprogramma van de batterijfirmware van Pandora uit. Schakel USB opnieuw in op de settopbox en kopieer het bestand msipl.bin naar de hoofdmap van de C-schijf.

Stap 6

Voer de opdrachtprompt uit, voer de opdracht in:

msinst.exe X c: /msipl.bin

X is de letter van de USB-stick in het systeem. Koppel USB opnieuw los en start Pandora's Battery Creator op de settopbox. Om de batterij over te zetten naar de servicemodus, houdt u de X-knop van het apparaat ingedrukt.

Stap 7

Plaats de Magic Memory Stick in de doos en plaats de batterij. Zet het apparaat aan en houd na het verschijnen van het menu de toets X ingedrukt. De downgrade-modus wordt gestart, waarna u de batterij weer in de normale modus kunt zetten. Verwijder de USB-stick uit de PSP, sluit de oplader aan en schakel de console volledig uit. Zet de settopbox aan en plaats de USB-flashdrive en plaats na het laden de batterij. Start Pandora's Battery Creator opnieuw en klik op . Schakel weer uit en vervolgens weer in. Batterijmodus gewijzigd.

Aanbevolen: