Hoe U Het Toetsenbord Op Uw Telefoon Kunt Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Hoe U Het Toetsenbord Op Uw Telefoon Kunt Ontgrendelen
Hoe U Het Toetsenbord Op Uw Telefoon Kunt Ontgrendelen

Video: Hoe U Het Toetsenbord Op Uw Telefoon Kunt Ontgrendelen

Video: Hoe U Het Toetsenbord Op Uw Telefoon Kunt Ontgrendelen
Video: How to unlock Android phone with a broken screen and back up your data - Using a USB keyboard 2024, April
Anonim

Het vergrendelen van het toetsenblok van de telefoon is een veiligheidsmaatregel om ongewenste toetsaanslagen te voorkomen die kunnen leiden tot oproepen of wijzigingen in sommige telefooninstellingen. Het is beter om de telefoon in uw zak te dragen met het toetsenbord vergrendeld, aangezien het toetsenbord van de telefoon in uw zak (vooral in uw broekzak) heel vaak per ongeluk wordt ingedrukt. Er zijn verschillende manieren om het toetsenbord te ontgrendelen, afhankelijk van het telefoonmodel en het type toetsenbord (fysiek of op het scherm).

Hoe u het toetsenbord op uw telefoon kunt ontgrendelen
Hoe u het toetsenbord op uw telefoon kunt ontgrendelen

instructies:

Stap 1

Voor telefoons met een fysiek toetsenbord wordt ontgrendeling meestal uitgevoerd door een actie die vergelijkbaar is met het inschakelen. Het wordt uitgevoerd door bepaalde toetsen in een speciale volgorde in te drukken of door een ervan ingedrukt te houden. Dit kunnen de toetsen *, # en de toets "Menu" zijn. Het achtereenvolgens indrukken van twee of meer toetsen beschermt het toetsenbord het meest betrouwbaar tegen ongewenste ontgrendeling.

Stap 2

Touchscreen-telefoons hebben als zodanig geen fysiek toetsenbord. Zijn rol wordt gespeeld door het scherm. Als de telefoon nog meerdere knoppen heeft (bellen en weigeren), dan worden deze samen met het scherm geblokkeerd. Om dergelijke telefoons te ontgrendelen, moet u meestal een bepaald deel van het scherm ingedrukt houden dat op een knop lijkt (meestal met een slotpictogram). Met deze methode kunt u uw telefoon vrij goed beschermen tegen ongewenste ontgrendeling.

Stap 3

Sommige touchscreen-telefoonmodellen hebben een serieuzere manier om de toetsenbordvergrendeling uit te schakelen. Het bestaat uit het feit dat het nodig is om een polylijn met een bepaalde vorm op het scherm te "tekenen". Deze methode heeft de grootste betrouwbaarheid, omdat ongewenste klikken gegarandeerd worden uitgesloten.

Aanbevolen: