Hoe U Uw Nummer Kunt Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Nummer Kunt Vinden
Hoe U Uw Nummer Kunt Vinden

Video: Hoe U Uw Nummer Kunt Vinden

Video: Hoe U Uw Nummer Kunt Vinden
Video: Vinted toch niet zo makkelijk? 2024, Mei
Anonim

De eenvoudigste manier om uw mobiele telefoonnummer te achterhalen, is door iemand in de buurt te bellen. Als er geen geld op de rekening staat, kun je een baken sturen. In beide gevallen wordt uw nummer weergegeven op het scherm van de telefoon die u hebt gekozen. Als er geen responsieve persoon met een mobiele telefoon in de buurt is, komen de diensten van uw operator u te hulp.

Hoe u uw nummer kunt vinden
Hoe u uw nummer kunt vinden

instructies:

Stap 1

Naar abonnees van het Beeline-netwerk Verzend een USSD-verzoek * 110 * 10 # vanaf uw telefoon en druk op de beltoets. Uw telefoonnummer wordt u in een antwoordbericht toegestuurd. Als dit commando niet werkt, kun je anders handelen: stuur het commando * 110 * 9 # - dit is een verzoek om een gebruikersnaam en wachtwoord voor de online service "My Beeline". De login die u als reactie wordt toegestuurd, is uw telefoonnummer.

Stap 2

Gebruik het SIM-menu "Beeline" - de locatie is afhankelijk van het model van uw telefoon. Maak in het menu de overgang: "Mijn Beeline" - "Mijn gegevens" - "Mijn telefoonnummer". Als reactie ontvang je een sms met je telefoonnummer.

Stap 3

Bel 0674. Volg de aanwijzingen van de elektronische operator en ga naar de sectie "Vereiste informatie om voor diensten te betalen" - "Telefoonnummer dat moet worden opgegeven bij het uitvoeren van een betaling." Het antwoord op uw verzoek komt in de vorm van een sms.

Stap 4

Naar abonnees van het Megafon-netwerk Stuur het USSD-commando * 205 # vanaf uw Megafon-telefoon en wacht op een antwoordbericht van het systeem. In sommige regio's van Rusland kun je je telefoonnummer vinden met andere commando's. Bijvoorbeeld * 127 #, maar deze service is betaald. Als USSD-verzoeken niet werken, bel dan het Contact Center op 0500.

Stap 5

Als u zelfs in het Contact Center niet op de hoogte was van het gratis team, doe dan iets lastiger: vraag om een wachtwoord om het zelfbedieningssysteem Service-Guide te gebruiken. In de meeste regio's van Rusland kan dit met een gratis aanvraag * 105 * 00 # - u kunt dit verduidelijken op de website van het Megafon-bedrijf in uw regio. In de antwoord-sms ontvangt u uw login en wachtwoord. Inloggen is uw telefoonnummer.

Stap 6

Stuur naar abonnees van het MTSO-netwerk een USSD-verzoek * 111 * 0887 # vanaf uw mobiele telefoon - uw telefoonnummer wordt vermeld in het antwoordbericht.

Stap 7

Bel vanaf je telefoon naar 0887 - de autoinformer leest je nummer voor op nummer. Activeer voor het geval het schermtoetsenbord van uw mobiel - als u geen tijd heeft om de cijfers op te schrijven, kunt u het bericht opnieuw beluisteren als u op het cijfer "2" drukt.

Stap 8

Naar Tele2-abonnees Stuur het USSD-commando * 201 # vanaf uw mobiele telefoon. Uw nummer wordt vermeld in het antwoordbericht.

Aanbevolen: