Hoe U De Locatie Gratis Op Nummer Kunt Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe U De Locatie Gratis Op Nummer Kunt Vinden
Hoe U De Locatie Gratis Op Nummer Kunt Vinden

Video: Hoe U De Locatie Gratis Op Nummer Kunt Vinden

Video: Hoe U De Locatie Gratis Op Nummer Kunt Vinden
Video: Uitleg: zo deel je live je locatie met je vrienden via apps 2024, April
Anonim

Om te bepalen waar een Megafon-, Beeline- of MTS-abonnee zich bevindt, heeft u een speciale dienst nodig. Het kan zowel betaald als gratis zijn: het hangt af van de mobiele operator.

Hoe u de locatie gratis op nummer kunt vinden
Hoe u de locatie gratis op nummer kunt vinden

instructies:

Stap 1

Als u tariefplannen gebruikt die door het MTS-bedrijf worden aangeboden, activeert u de service Locator. Met zijn hulp kunt u de locatie van de telefoon en, dienovereenkomstig, de eigenaar achterhalen. Om de Locator-service te gebruiken en er toegang toe te krijgen, stuurt u een sms-bericht vanaf uw mobiele telefoon. Vermeld in de tekst van de brief het nummer van de mobiele abonnee waarvan je de locatie wilt weten. Stuur daarna een sms naar het viercijferige nummer 6677. U kunt "Locator" ook via internet verbinden. Ga hiervoor naar de site mpoisk.ru en klik op de kop "Locator".

Stap 2

Als u een Beeline-abonnee bent, stuurt u een sms-bericht naar het driecijferige nummer 684 om de zoekopdracht te gebruiken. Geef in de tekst de Latijnse letter L aan. De prijs van elk verzoek is 2,05 roebel.

Stap 3

Gebruik een van de twee methoden om een abonnee van de mobiele operator "Megafon" te vinden. De eerste is alleen beschikbaar op sommige Megafon-tariefplannen, omdat deze is ontworpen voor kinderen en hun ouders. De site megafon.ru (de officiële bron van het bedrijf "Megafon") bevat een volledige lijst met specifieke tariefplannen die zijn gemaakt om de locatie van de abonnee te bepalen. Dergelijke tariefplannen kunnen in de loop van de tijd veranderen. Bezoek daarom zelf megafon.ru en bekijk de informatie.

Stap 4

De tweede methode is beschikbaar voor alle Megafon klanten, ongeacht de tariefkeuze op dit moment. Ga naar de sectie op de website van het bedrijf, die zich bevindt op https://szf.megafon.ru/services/searchandnavi/lokator.html. Daar kunt u kennismaken met deze service. Om de locatie van een abonnee te achterhalen, vult u een aanvraag in op de officiële website van het bedrijf en stuurt u deze naar de Megafon-operator. Na ontvangst van uw aanvraag wordt er een sms naar uw mobiele telefoon gestuurd met de exacte coördinaten van de locatie van de abonnee.

Aanbevolen: