Hoe U Uw Telefoonversie Kunt Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoonversie Kunt Achterhalen
Hoe U Uw Telefoonversie Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Uw Telefoonversie Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Uw Telefoonversie Kunt Achterhalen
Video: Hoe ondertitels op YouTube uit te schakelen! op je telefoon, computer, tablet!! volledig verwijderen 2024, Mei
Anonim

Tot op heden bevat niet elk telefoonhoesje informatie over het model. Als u de versie van uw telefoon wilt achterhalen, kunt u dit op drie manieren doen.

hoe de telefoonversie te weten te komen
hoe de telefoonversie te weten te komen

Noodzakelijk

Mobiele telefoon, paspoort voor mobiele apparaten

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om het model van een mobiele telefoon vast te stellen, is door het paspoort of de instructies van het mobiele apparaat te lezen. In het paspoort wordt de benodigde informatie weergegeven in de kolom "Model". Het is nog gemakkelijker om de versie van de telefoon te vinden in de instructies - de versie-informatie van het apparaat staat meestal op de omslag van het boekje.

Stap 2

Als u niet in de gelegenheid bent om vertrouwd te raken met de documenten op de telefoon, kunt u het model als volgt instellen. Schakel het apparaat uit en vervolgens weer in. Het display toont het model wanneer de telefoon wordt opgestart. De fabrikant zelf wordt meestal op de voorkant van het product aangegeven in de vorm van een bedrijfslogo.

Stap 3

Naast alle bovenstaande methoden, kunt u vandaag de versie van de telefoon achterhalen door deze eerst te demonteren. Verwijder de achterkant van de mobiele telefoon en verwijder de batterij, waaronder je meteen een driedimensionale sticker ziet. Op deze sticker vind je alle informatie over het model en de herkomst van de telefoon.

Stap 4

U kunt het telefoonmodel ook instellen door contact op te nemen met een van de mobiele telefoonwinkels in uw stad. Laat de manager gewoon uw mobiele apparaat zien, en hij zal u het merk en model kunnen vertellen.

Aanbevolen: