Hoe U Uw Tarief Kunt Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Tarief Kunt Achterhalen?
Hoe U Uw Tarief Kunt Achterhalen?

Video: Hoe U Uw Tarief Kunt Achterhalen?

Video: Hoe U Uw Tarief Kunt Achterhalen?
Video: Haal meer uit je Google AdWords-campagne(s) 2024, April
Anonim

Het constant bijgewerkte rooster van tariefplannen van mobiele operators stelt elke abonnee in staat om de meest winstgevende voor zichzelf te kiezen. Maar het komt vaak voor dat gebruikers om verschillende redenen niet meer weten welk tariefplan ze op dit moment gebruiken. Verschillende operators bieden verschillende oplossingen voor dit probleem.

Hoe u uw tarief kunt achterhalen?
Hoe u uw tarief kunt achterhalen?

instructies:

Stap 1

Als uw mobiele operator Beeline is, kunt u uw tarief op een van de volgende manieren achterhalen. De eerste manier is om * 111 # te bellen en op de beltoets te drukken. Zoek vervolgens in het menu dat verschijnt het item "Mijn tarief". De tweede manier is om * 110 * 05 # te bellen en ook op de beltoets te drukken. Na een tijdje ontvang je een sms met de naam van je tarief. De derde manier - bel 067405, na enkele seconden ontvang je ook een bijbehorend bericht. En tot slot, de vierde manier - bel 0674, luister dan naar de prompts van het antwoordapparaat om naar het gewenste menu te gaan (of druk onmiddellijk achtereenvolgens op de toetsen 2 en 5).

Stap 2

Als uw mobiele operator MTS is, kunt u uw tarief op een van de volgende manieren achterhalen. De eerste manier is om * 111 * 59 # (of * 111 * 2 * 5 * 2 #) te bellen en vervolgens op de beltoets te drukken. Wacht tot je een sms ontvangt met de naam van je huidige tariefplan. De tweede optie is om de klantenservice te bellen op 0880. De derde optie is om de internetassistent te gebruiken op de officiële MTS-website - mts.ru.

Stap 3

Als uw mobiele provider MegaFon is, kunt u uw tarief op verschillende manieren achterhalen. Kies het nummer * 105 * 1 * 1 * 2 # (of * 105 # om het saldo te bekijken) en druk op de belknop. Ook voor abonnees van verschillende vestigingen zijn er speciale nummers waarmee u informatie over het aangesloten tarief kunt opvragen. In de centrale tak - het nummer * 105 * 2 * 0 #, in de Wolga-tak - * 160 #, in de Ural-tak - * 225 #, in de Siberische tak - * 105 * 1 * 3 #, in de Kaukasische tak - * 105 * 1 * 1 #.

Stap 4

Als u abonnee bent van de Tele2 mobiele operator, kiest u * 108 # en drukt u op de belknop. Na een tijdje ontvangt u een bericht met informatie over uw tarief.

Aanbevolen: