Hoe De Beltoon Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Beltoon Te Verwijderen
Hoe De Beltoon Te Verwijderen

Video: Hoe De Beltoon Te Verwijderen

Video: Hoe De Beltoon Te Verwijderen
Video: How to Remove a Ringtone From an iPhone 2024, Mei
Anonim

Een populaire service van mobiele operators in onze tijd is de vervanging van een standaardpiep door een melodie of geluid geworden. In eerste instantie lijkt dit een goed idee, maar het probleem is dat iedereen het kan horen behalve jij, daarom ergeren mensen zich vaak aan deze vervanging. In dit geval is het beter om de melodie te verwijderen en de standaardpieptoon terug te geven.

Hoe de beltoon te verwijderen
Hoe de beltoon te verwijderen

instructies:

Stap 1

Verwijder de melodie die de kiestoon vervangt als u een MTS-operator hebt. In dit geval moet u de Good'ok-service deactiveren. Om dit te doen, belt u * 111 * 29 # vanaf uw mobiele telefoon. Selecteer vervolgens Uitschakelen.

Stap 2

U kunt ook de dienst "Mobile Assistant" gebruiken door 111 te bellen vanaf uw mobiel en de beltoon uit te schakelen. Ga naar de website van de "Internet Assistant"-service, voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot het systeem. Selecteer vervolgens de gewenste optie in het menu en schakel de melodieservice uit in plaats van de kiestoon.

Stap 3

Schakel de "Hallo"-service van de "Beeline"-operator uit om de beltoon op uw nummer te verwijderen. Om dit te doen, belt u 0770 vanaf uw telefoon en drukt u op de belknop. Selecteer vervolgens de gewenste optie. Houd er rekening mee dat de instellingen voor deze service en alle bestelde melodieën een maand worden bewaard.

Stap 4

Als u de melodie wilt verwijderen in plaats van de "Beeline-Oekraïne"-operatorpiep, schakelt u de "D-Jingle"-service uit. Ga hiervoor naar het systeem "Internet Assistant", "Instellingen", dan "D-Jingle" en klik op "Service uitschakelen". Of bel 465 en ga naar het servicemenu en schakel het uit. Je kunt ook sms'en naar nummer 465 met de tekst 012.

Stap 5

Schakel de "Persoonlijke kiestoon"-service van de "Megafon"-operator uit. Bel hiervoor het gratis nummer 0660 vanaf uw mobiele telefoon, volg de aanwijzingen van de autoinformer en zet de belmelodie uit. U kunt dit ook doen op de servicewebsite https://pg.megafon.ru/, waarvoor u het systeem moet invoeren met uw gebruikersnaam (telefoonnummer) en wachtwoord en de juiste sectie moet selecteren.

Stap 6

Schakel de D-jingle-service van de Kyivstar-operator uit. Dit kan door middel van een SMS met de code 012 naar het verkorte nummer 465. Dit bericht is gratis.

Aanbevolen: