Oproepen Lezen

Inhoudsopgave:

Oproepen Lezen
Oproepen Lezen

Video: Oproepen Lezen

Video: Oproepen Lezen
Video: Zo kan je verwijderde WhatsApp-berichten toch lezen! 2024, Mei
Anonim

Informatie over inkomende, uitgaande of gemiste oproepen kan niet alleen worden gelezen vanuit het telefoonmenu, maar ook als er geen toegang toe is vanaf de oproepafdruk. Houd er rekening mee dat deze service alleen beschikbaar is voor eigenaren van formele kamers.

Oproepen lezen
Oproepen lezen

Noodzakelijk

  • - telefoonsoftware;
  • - toegang tot een simkaart.

instructies:

Stap 1

Druk op de belknop op de telefoon en bekijk de bellijsten per groep. Gebruik de knoppen "links" en "rechts" om door het menu met inkomende, uitgaande en gemiste oproepen te navigeren. U kunt meer gedetailleerde informatie krijgen in het menu "Oproepen" van de telefoon, aanvullende informatie over het aantal oproepen, de duur van een bepaalde groep oproepen in het algemeen, enzovoort wordt daar weergegeven.

Stap 2

Bekijk de oproeplijsten die op uw pc zijn opgeslagen. Dit is alleen mogelijk als u de apparaten periodiek koppelt met behulp van de speciaal meegeleverde software die bij elk telefoonmodel wordt geleverd. Het is in dit geval ook mogelijk om de informatie te kopiëren naar een bestand in de vorm van een tabel.

Stap 3

Bestel een afdruk van de oproepen bij uw telefoniste. Dit gebeurt bij de abonneekantoren van uw mobiele netwerkoperator. Deze informatie wordt alleen verstrekt in overeenstemming met het privacybeleid van het bedrijf als u over documenten beschikt die uw identiteit als de formele eigenaar van de simkaart bevestigen. Als het niet op uw naam stond, wordt er geen afdruk verstrekt.

Stap 4

Krijg informatie over oproepen voor een bepaalde periode in het persoonlijke account van de gebruiker. Ga hiervoor naar de officiële website van uw mobiele provider en registreer u in het systeem (mogelijk heeft u toegang tot de telefoon nodig om een wachtwoord te ontvangen).

Stap 5

Bestel een afdruk van de oproepen, waarna deze wordt weergegeven in het daarvoor bestemde menu van de site of wordt verzonden naar het door u opgegeven e-mailadres. De kosten van de service voor elke operator kunnen variëren, controleer deze op de officiële website of neem contact op met de klantenservice van het bedrijf.

Aanbevolen: