Gedetailleerde Oproepen Naar MTS Doen: Gedetailleerde Aanbevelingen

Gedetailleerde Oproepen Naar MTS Doen: Gedetailleerde Aanbevelingen
Gedetailleerde Oproepen Naar MTS Doen: Gedetailleerde Aanbevelingen

Video: Gedetailleerde Oproepen Naar MTS Doen: Gedetailleerde Aanbevelingen

Video: Gedetailleerde Oproepen Naar MTS Doen: Gedetailleerde Aanbevelingen
Video: Lancer_EVO_8_inspectie.MTS 2024, April
Anonim

Van alle mogelijkheden die een mobiele operator biedt, is er een Call Detailing-service, die inhoudt dat u gedurende een bepaalde periode informatie ontvangt over alle oproepen, berichten, het aanvullen van de rekening en het opnemen van geld. Om snel de gegevens van interesse te krijgen, moet u weten hoe u een gedetailleerde factuur kunt bestellen.

Gedetailleerde oproepen naar MTS doen: gedetailleerde aanbevelingen
Gedetailleerde oproepen naar MTS doen: gedetailleerde aanbevelingen

Het is heel eenvoudig om een gedetailleerde afdruk van MTS-oproepen te krijgen, u hoeft alleen maar de aanbevelingen van de telefoniste op te volgen. Er zijn verschillende manieren om details van oproepen naar MTS te krijgen: gebruik de diensten van de officiële website of neem contact op met het servicecentrum.

Op de website van de operator krijgt elke abonnee de mogelijkheid om zijn rekening te beheren en het geldverkeer te volgen. U kunt gedetailleerde informatie over oproepen bekijken met behulp van de internetassistent. Dit vereist:

  1. Schrijf u in op de website met behulp van het voorgestelde formulier. Om een wachtwoord te krijgen om toegang te krijgen tot uw persoonlijke account, moet u het verzoek * 111 * 25 # bellen.
  2. Ga naar uw persoonlijke account, met vermelding van het telefoonnummer en het toegewezen wachtwoord.
  3. Kies uit de lijst met aangeboden diensten het tabblad "Kostenbeheersing" en klik na het openen van de map op de link "Oproepdetails".
  4. Geef vervolgens aan voor welke periode gedetailleerde informatie nodig is, maar dit moet binnen zes maanden zijn.
  5. Ten slotte moet u de methode kiezen om het rapport te verzenden - naar de mailbox (na het opgeven van het e-mailadres) in HTML-indeling.

De dienst wordt betaald, de kosten worden bepaald door het tariefplan waarop de abonnee is geabonneerd en de urgentie van het ontvangen van de afdruk.

Wel kunt u gratis algemene informatie over de renteperiode inzien. Ga hiervoor naar de map "Kostenbeheer" in uw persoonlijke account. De pagina toont ontvangen en geplaatste oproepen in alle richtingen, verzonden en ontvangen berichten, gegevens over abonnementen op periodieke diensten, evenals de totale saldi aan het begin en einde van de opgegeven periode.

Als het niet mogelijk is of als u niet genoeg kennis heeft om de website van de operator te openen, moet u contact opnemen met het MTS-kantoor voor een afdruk van de oproepen. De consulent helpt u bij het opstellen van een aanvraag en accepteert deze op vertoon van uw paspoort. Oproepdetails die in een rapport zijn opgesteld, kunnen onmiddellijk worden verkregen - de totstandkoming ervan duurt enkele minuten.

Het rapport geeft gedetailleerde uitleg over de kosten van fondsen voor oproepen, sms, aanvullende diensten, evenals het rekeningsaldo voor de opgegeven periode. Maar informatie over rekeningen kan alleen worden verkregen voor de vorige periode, dat wil zeggen voor de afgelopen maand. Daarom zal het niet mogelijk zijn om de resultaten van de onderhandelingen van een week geleden te weten te komen.

Het is belangrijk om te begrijpen dat u alleen voor uw eigen nummer een verzoek om gespreksdetails kunt indienen. Pogingen om de oproepafdrukken van iemand anders te krijgen, worden beschouwd als een inbreuk op de privacy en zijn wettelijk strafbaar.

Aanbevolen: