Hoe Verbinding Te Maken Met Een Tv-usb

Inhoudsopgave:

Hoe Verbinding Te Maken Met Een Tv-usb
Hoe Verbinding Te Maken Met Een Tv-usb

Video: Hoe Verbinding Te Maken Met Een Tv-usb

Video: Hoe Verbinding Te Maken Met Een Tv-usb
Video: How To Connect 4G Smartphone To TV using USB Data Cable (charging wire) 2024, Mei
Anonim

Sommige moderne tv's hebben een USB-ingang. Door een USB-stick, digitale camera of kaartlezer met geheugenkaart erop aan te sluiten, kun je foto's op het grote scherm bekijken. Bij afwezigheid van een dergelijke ingang, kunt u er zelf een tv mee uitrusten.

Hoe verbinding te maken met een tv-usb
Hoe verbinding te maken met een tv-usb

instructies:

Stap 1

Neem een overbodige dvd-speler die een USB-ingang heeft. Het is misschien niet eens volledig bruikbaar: het mechanische deel werkt er misschien niet voor. Het belangrijkste is dat de elektronica efficiënt is. Online veilingen helpen je om zo'n speler te vinden.

Stap 2

Als de speler, naast het mechanische gedeelte, een defecte voeding heeft, gebruik dan een standaard voeding van een computer. Het is belangrijk dat het van de ATX-standaard is, aangezien dvd-spelerborden in de meeste gevallen ook een spanning van 3,3 V nodig hebben. Het bord naast de connector voor het aansluiten van de voeding geeft meestal aan welke spanning moet worden geleverd. Als dergelijke instructies niet aanwezig zijn, kunt u de speler niet gebruiken met een pc-voeding.

Stap 3

Sluit de speler op de een of andere manier aan op de tv (via RCA- of SCART-connectoren, afhankelijk van het model van de apparaten). Selecteer op de tv de video-ingang waarop u de speler hebt aangesloten. Zet de speler aan. Als u een computervoeding gebruikt, sluit u de groene draad kort met de zwarte. Hier kan vervolgens een schakelaar voor worden geplaatst.

Stap 4

Nadat u het opstartscherm op het scherm hebt gezien, wacht u tot het downloaden is voltooid en sluit u vervolgens een USB-flashstation, kaartlezer met een geheugenkaart of een digitale camera aan op de speler. De laatste moet de stroom inschakelen. Het moet kunnen werken in de modus voor verwisselbare opslag. Probeer nooit een verwisselbare harde schijf zonder aparte voeding aan te sluiten op de USB-aansluiting van uw dvd-speler - u beschadigt de speler.

Stap 5

Als er een lijst met mappen en bestanden op het scherm verschijnt, is de verbinding tot stand gekomen. Probeer het toetsenbord van de speler te gebruiken om door mappen te navigeren en foto's te openen om ze te bekijken.

Stap 6

Het kan zijn dat het toetsenbord niet alle knoppen heeft die je nodig hebt om door mappen te navigeren. Als de afstandsbediening voor de speler niet bewaard is gebleven, koop deze dan. Bij aankoop dient u de naam van de fabrikant en het model van het apparaat correct op te geven.

Stap 7

Aangezien het mechanische gedeelte van de speler niet wordt gebruikt, plaatst u deze zoals u wilt, ook verticaal achter de tv, zodat deze niet zichtbaar is. Gebruik een kleine spiegel in een hoek van 45 graden om toegang te geven tot de straling van de afstandsbediening. Rust de speler uit met een USB-verlengkabel om het aansluiten van media gemakkelijker te maken. Om elektrostatische storing van de ingang van de USB-speler te voorkomen, mag u het uiteinde van het verlengsnoer niet naar het CRT-scherm brengen.

Stap 8

Om een digitale camera op een tv aan te sluiten, kun je soms zonder een tussenschakel in de vorm van een speler. Gebruik hiervoor de video-uitgang van het toestel.

Aanbevolen: