Een Film Downloaden Naar Je Telefoon Your

Inhoudsopgave:

Een Film Downloaden Naar Je Telefoon Your
Een Film Downloaden Naar Je Telefoon Your

Video: Een Film Downloaden Naar Je Telefoon Your

Video: Een Film Downloaden Naar Je Telefoon Your
Video: How to Download Movies on an iPhone with this simple steps | Free Movies 2024, April
Anonim

De meeste telefoonmodellen ondersteunen het afspelen van muziek en video, het bekijken van foto's. Mee eens, dit is best handig: luisteren naar je favoriete deuntjes en kennismaken met de nieuwste films via je telefoon. Immers, als de geheugenkaart het toelaat, kun je meer dan één film naar een mobiel apparaat sturen en er vervolgens met plezier naar kijken.

Een film downloaden naar je telefoon your
Een film downloaden naar je telefoon your

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon;
  • - Internet toegang;
  • - computer;
  • - een conversieprogramma, bijvoorbeeld "Format Factory";
  • - USB-kabel.

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende manieren om toe te voegen aan uw videocollectie op uw telefoon. De eerste is om je favoriete video of film over te zetten van een ander apparaat via Bluetooth.

Stap 2

Als je vriend de gewenste video niet heeft, zoek deze dan op internet, op de sites waarvan er veel interessante films zijn. En het belangrijkste is dat u hier het formaat kunt kiezen dat door uw telefoon wordt ondersteund.

Stap 3

Bij gebruik van een onbeperkt tarief kunnen videobestanden direct naar de telefoon worden gedownload. Maar deze procedure zal lang duren. Makkelijker is om de film op uw computer op te slaan en vervolgens over te zetten naar de geheugenkaart van uw mobiele telefoon.

Stap 4

Als u op de site het formaat vindt dat u nodig heeft om de film te bekijken (in de regel is dit 3gp of mp4), download deze dan door op de overeenkomstige inscriptie naast het bestand te klikken. Volg vervolgens de aanwijzingen van het systeem voor het delen van bestanden en ontvang een downloadlink. Klik erop en geef de doelmap op voor het opslaan van het bestand. Meestal is voor deze doeleinden standaard de sectie "Downloads" gedefinieerd in "Mijn documenten" op de lokale schijf C.

Stap 5

Als je een film niet hebt gevonden in het formaat dat je nodig hebt, maak je geen zorgen: het kan heel snel worden vertaald met behulp van een speciale videoconverter. Het programma Format Factory is bijvoorbeeld heel eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Als u ermee werkt, moet u het uitvoerformaat opgeven, een film aan het project toevoegen, een map voor het opgeslagen bestand selecteren en het proces starten. Wacht tot het einde van de conversie.

Stap 6

De film kan nu worden gedownload naar je telefoon. Hiervoor hebt u de USB-kabel nodig die bij uw telefoon is geleverd. Verbind je telefoon met je computer. Als u uw mobiele telefoon nog niet eerder op een computer hebt aangesloten, moet u eerst de stuurprogramma's installeren die nodig zijn voor verdere werking. En je kunt zonder. Maar dan moet je de telefoon, als een verwijderbaar medium, via een geleider openen.

Stap 7

Open de map "Video's" op je mobiel en plak de voltooide film erin. Wacht tot het bestand volledig naar je telefoon is gedownload. Gebruik vervolgens de functie Hardware veilig verwijderen op uw computer om problemen te voorkomen. Hiermee is de taak voltooid.

Aanbevolen: