Hoe Kom Je Erachter Of Je Telefoonnummer Is Gewijzigd?

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Erachter Of Je Telefoonnummer Is Gewijzigd?
Hoe Kom Je Erachter Of Je Telefoonnummer Is Gewijzigd?

Video: Hoe Kom Je Erachter Of Je Telefoonnummer Is Gewijzigd?

Video: Hoe Kom Je Erachter Of Je Telefoonnummer Is Gewijzigd?
Video: Afgeluisterd via je telefoon? Dit kun je doen 2024, Mei
Anonim

Het wijzigen van uw mobiele telefoonnummer is net zo eenvoudig als het pellen van peren. Om ervoor te zorgen dat de mobiele operator een nieuwe simkaart voor u kan registreren, hoeft u hem alleen uw paspoort te tonen. Maar wat als uw vriend de nummerwijziging niet heeft gemeld en u dringend met hem moet praten?

Hoe kom je erachter of je telefoonnummer is gewijzigd?
Hoe kom je erachter of je telefoonnummer is gewijzigd?

Noodzakelijk

Telefoon zoeken computerprogramma

instructies:

Stap 1

Als een gsm-abonnee zijn telefoonnummer heeft gewijzigd, zijn de mogelijkheden om zijn nieuwe nummer te achterhalen helaas zeer beperkt. Bovendien worden ze vooral beperkt door de wensen van de abonnee zelf. Alle mobiele operators bieden hun klanten een meldingsservice voor contactwijzigingen aan. Een sms met een alternatieve combinatie van communicatienummers wordt verzonden naar de telefoonnummers die door de eigenaar van de nieuwe simkaart zijn aangegeven.

Stap 2

Meestal hebben deze gratis waarschuwingen een limiet. Als de abonnee u een dergelijk bericht niet wil sturen, download dan zelf het programma Phone Search. Hiermee kunt u niet alleen het gewijzigde nummer van uw kennis, vriend of familielid achterhalen, maar ook een telefoonnummer dat nog niet eens in uw telefoonboek stond.

Stap 3

Om Phone Search naar uw pc te downloaden, vult u het verzoek met dezelfde naam op internet in, downloadt u het programma en installeert u het volgens de instructies.

Stap 4

Nadat Phone Search op uw pc staat, registreert u zich in dit programma en begint u te zoeken naar het telefoonnummer van een persoon waarin u geïnteresseerd bent. Vul hiervoor de aanvraag in die PS zal aanbieden, waarin u zoveel mogelijk informatie over de persoon moet aangeven. Dit vermindert de zoektijd naar zijn telefoonnummer. Het komt voor dat het programma meerdere telefoonnummers weergeeft die voor dezelfde persoon zijn geregistreerd. Dit kan betekenen dat deze persoon meerdere telefoonnummers tegelijk heeft, of dat de zoekrobot alle mogelijke nummers heeft aangegeven die overeenkomen met de door u opgegeven gegevens.

Stap 5

Als u de wijzigingen in het stadstelefoonnummer wilt weten, bel dan de informatiebalie van uw plaats. Als de helpdesk het moeilijk vindt om uw verzoek te beantwoorden, kunt u het vereiste nummer vinden op internet (op de website moet u een speciaal formulier invullen) of door een gedrukte gids met lokale telefoonnummers te kopen bij het dichtstbijzijnde postkantoor.

Aanbevolen: