Hoe Kies Je Een Tariefplan?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Tariefplan?
Hoe Kies Je Een Tariefplan?

Video: Hoe Kies Je Een Tariefplan?

Video: Hoe Kies Je Een Tariefplan?
Video: Inspiratiesessie: Hoe maak je een flexibel mobiliteitsplan? 2024, Mei
Anonim

De keuze van het tariefplan van een mobiele operator hangt rechtstreeks af van uw prioriteiten en wat u het meest gebruikt - bellen binnen het netwerk, bellen buiten de regio of het land, sms / mms of internet. Door de juiste prioriteiten te stellen, kunt u het beste tarief kiezen.

Hoe kies je een tariefplan?
Hoe kies je een tariefplan?

instructies:

Stap 1

Bezoek de websites van de vier grootste mobiele operators in Rusland: - Beeline (www.beeline.ru)

- Megafoon (www.megafon.ru)

- Mobiele TeleSystemen (www.mts.ru)

-Tele 2 (www.tele2.ru) Voordat u de sectie "Tarieven" kiest, selecteert u uw regio en regio (stad), omdat in verschillende regio's zijn de kosten van vergelijkbare diensten verschillend

Stap 2

Nu moet u beslissen wie u belt en hoe vaak. Als u naar één enkele operator belt - binnen het netwerk, is een on-net tarief of een tarief met onbeperkte communicatie binnen het netwerk geschikt voor u, als u lang spreekt. De noodzaak van oproepen naar alle richtingen zorgt voor het bestaan van tarieven met een enkele conversatie van één minuut voor abonnees van alle operators. Houd er rekening mee dat als slechts een of twee kennissen een andere operator gebruiken, het gemakkelijker zal zijn om de "Favoriete Nummer"-service, die korting geeft op oproepen naar een bepaald nummer.

Stap 3

Als je vaak de grenzen van de regio waarin je woont of het land verlaat, kijk dan hoeveel een minuut gesprek aan roaming kost en of roamingdiensten geschikt zijn voor dit tarief - kortingen voor bellen naar huis. Als u naar vaste telefoons belt, let dan ook op de kosten van een minuut gesprek met een vast nummer.

Stap 4

Spreekt u korter dan een minuut (korte gesprekken), dan past een tarief met een beltarief per seconde bij u. Als je 30-40 minuten of langer met één abonnee kunt praten, dan is een tarief met een dure eerste minuut en goedkope vervolgminuten iets voor jou.

Stap 5

Voor actieve internetgebruikers moet u beslissen voor welke doeleinden en met welk doel u mobiel verkeer gebruikt. Om het weer te bekijken en 2-3 keer per week mail of sociale netwerken te updaten, is een tarief met lage kosten per megabyte verkeer geschikt. Als je je smartphone als computer gaat gebruiken: grote bestanden downloaden, video's bekijken op YouTube, online games spelen - je hebt een onbeperkt tarief nodig of een tarief met veel verkeer, bijvoorbeeld 4 GB/maand.

Stap 6

Er is ook zo'n extra optie als verkeerspakketten. Voor het N-de aantal roebel krijgt u bijvoorbeeld 100, 300, 500, 1000 of een ander aantal megabytes voor een periode van 30 dagen.

Stap 7

Liefhebbers van berichten weten dat er tarieven zijn waarbij na 5, 10 of 20 sms'jes per dag de volgende sms (of mms) gratis wordt of de abonnee een bonus krijgt in de vorm van punten, extra minuten of berichten.

Stap 8

Let ook op tarieven met een maandelijks bedrag - misschien is het beter en voordeliger om "Alles tegelijk" een simkaart te kopen en niet na te denken over de kosten van bellen en verkeer, maar uw account slechts één keer per maand aan te vullen.

Aanbevolen: