Een Uitgeschakelde Telefoon Thuis Vinden Phone

Een Uitgeschakelde Telefoon Thuis Vinden Phone
Een Uitgeschakelde Telefoon Thuis Vinden Phone

Video: Een Uitgeschakelde Telefoon Thuis Vinden Phone

Video: Een Uitgeschakelde Telefoon Thuis Vinden Phone
Video: Smartphone kwijt? Altijd terug! 2024, Mei
Anonim

Het vinden van een telefoon die thuis is uitgeschakeld, kan extreem moeilijk zijn omdat deze niet kan worden gebeld of een bericht kan worden verzonden. Natuurlijk zal het vroeg of laat worden gevonden, maar als de tijd dringt, probeer dan een van de verschillende effectieve zoekmethoden.

Probeer de uitgeschakelde telefoon thuis te vinden
Probeer de uitgeschakelde telefoon thuis te vinden

Probeer je te concentreren en onthoud waar je de telefoon de laatste keer thuis hebt gezien, welke acties je ermee hebt uitgevoerd. Als u het bijvoorbeeld bent kwijtgeraakt voordat u het appartement voor zaken verliet, kijk dan rond in de kamer waar u naartoe zou gaan, kijk in de badkamer en de keuken. Bedenk of u eerder items bent kwijtgeraakt en zo ja, waar heeft u deze gevonden. Misschien is de telefoon achter een nachtkastje of onder een tafel gevallen, of ligt hij op het oppervlak van dezelfde kleur (bijvoorbeeld op een tapijt), waardoor hij onzichtbaar is.

Heel vaak "verdwijnen" telefoons en komen ze per ongeluk tussen de kussens, rugleuning en zitting van een fauteuil of bank terecht. Vrouwen moeten hun make-uptas inspecteren (ze hebben make-up gedaan en per ongeluk de telefoon teruggezet met make-up en gereedschap). Rokers raken soms hun telefoon kwijt als ze in het trappenhuis gaan roken, dus als jij een van hen bent, check dan ook deze versie.

Kijk in de zakken van je kleding om snel je uitgeschakelde telefoon thuis te vinden. Als je ergens heen ging, kon je het mechanisch in een jas of broek stoppen. Het is beter om alle zakken leeg te maken als ze vol zitten met veel items, omdat de telefoon er tussen kan verdwalen. Doe hetzelfde met je tas, want je zou het apparaat er gemakkelijk in kunnen passen.

Als er naast u nog mensen thuis zijn, vraag hen dan of ze uw telefoon hebben gezien. Vaak wordt hij een speeltje voor kinderen, of zijn familieleden nemen hem dringend mee om te bellen. Kijk ook op de plekken waar je huisdier slaapt, zoals een kat of hond. Ze kunnen direct aan de telefoon een baan krijgen. Als u regelmatig gegevens tussen uw telefoon en uw computer verplaatst, controleert u uw werkruimte.

U kunt de uitgeschakelde telefoon ook thuis proberen te vinden door deze eenvoudig vanaf een ander apparaat te bellen. Er is een mogelijkheid dat terwijl u ernaar zocht, het apparaat spontaan werd ingeschakeld

(dit gebeurt wanneer het apparaat waarschuwt voor een bijna lege batterij), en dan begrijp je waar het is. Op sommige modellen telefoons kunnen, zelfs in uitgeschakelde toestand, eerder ingestelde alarmen en geluidsherinneringen uit het dagboek en de kalender werken.

Aanbevolen: