Een Uitgeschakelde Telefoon Vinden

Inhoudsopgave:

Een Uitgeschakelde Telefoon Vinden
Een Uitgeschakelde Telefoon Vinden

Video: Een Uitgeschakelde Telefoon Vinden

Video: Een Uitgeschakelde Telefoon Vinden
Video: Mobiel nummer traceren | Locatie mobiele telefoon 2024, April
Anonim

Het verlies van een telefoon kan ongetwijfeld worden gelijkgesteld met het verlies van documenten, een agenda of een notitieboekje in termen van de ernst van de schade. En als de ingeschakelde telefoon altijd bij de eerste oproep te vinden is, dan is het uitgeschakelde of ontladen apparaat niet zo gemakkelijk te vinden.

Een uitgeschakelde telefoon vinden
Een uitgeschakelde telefoon vinden

Het is nodig

  • - documenten en instructies van de telefoon;
  • - lange houten lat;
  • - metaaldetector die reageert op non-ferro metalen;
  • - paspoort van een burger van de Russische Federatie.

instructies:

Stap 1

Denk aan waar je je telefoon hebt gezien, of de laatste plaats waar je hem hebt gebruikt. Zoeken wordt gemakkelijker als de telefoon zoekraakt in een afgesloten ruimte, waar geen onbevoegden zijn. Toch is er een kleine kans dat zelfs een op straat verloren telefoon weer bij de eigenaar kan worden teruggegeven.

Stap 2

Verken het gebied waar de telefoon zogenaamd verloren is gegaan. Als het apparaat voor het laatst thuis is gebruikt, moet u een algemene reiniging uitvoeren, met speciale aandacht voor moeilijk bereikbare plaatsen: ruimtes onder meubels, openingen tussen de muur en het bed, enz. Het apparaat kan op de meest onvoorspelbare plaats vallen door van de tafel te vallen en onder de bank te rollen. Huisdieren hebben ook de neiging om met onbekende voorwerpen te spelen. Om er zeker van te zijn, moet je daarom op alle ontoegankelijke hoeken tikken met een lengte van een houten stok. Het is beter om geen stalen staven te gebruiken om meubels of de telefoonhoes niet per ongeluk te beschadigen.

Stap 3

Onthoud of uw telefoon een alarm heeft en of de telefoon deze functie ondersteunt wanneer deze is uitgeschakeld. Als aan alle voorwaarden is voldaan, hoeft u alleen maar te wachten op het interval tussen signalen en alle apparaten uit te schakelen die ruis produceren op het tijdstip dat is ingesteld om wakker te worden.

Stap 4

Probeer een non-ferro metaaldetector te gebruiken als de bovenstaande stappen niet werken. Zoekdiensten worden geleverd door gespecialiseerde bureaus.

Stap 5

Neem contact op met het bureau verloren voorwerpen als je telefoon kwijtraakt op straat, in het openbaar vervoer of op een drukke plek. Als de persoon die uw apparaat heeft gevonden, besluit de vondst voor zichzelf te houden, zijn politieagenten bevoegd om verdere zoekopdrachten uit te voeren.

Stap 6

Schrijf een verklaring aan de ATC-afdeling van de stad, met vermelding van de geschatte tijd en plaats van het verlies, evenals de basiscodes van het apparaat, die worden aangegeven in de begeleidende documenten. Met behulp van het systeem voor het vastleggen van het signaal van het uitgeschakelde apparaat, komt de politie in korte tijd achter de coördinaten van de locatie van het mobiele apparaat. Zo kunnen zelfs telefoons met een volledig ontladen batterij worden gedetecteerd. Het geheim zit hem in het feit dat de stroombron van telefoons nooit helemaal leeg raakt, waardoor er een reservevoorraad overblijft.

Aanbevolen: