Hoe Een Bestandsbeheerder Voor Android Te Kiezen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bestandsbeheerder Voor Android Te Kiezen?
Hoe Een Bestandsbeheerder Voor Android Te Kiezen?

Video: Hoe Een Bestandsbeheerder Voor Android Te Kiezen?

Video: Hoe Een Bestandsbeheerder Voor Android Te Kiezen?
Video: Top 10 Best File Manager For Android | Best Android File Manager 2021 2024, Mei
Anonim

Waarschijnlijk heeft elke gebruiker te maken gehad met verkennerprogramma's op pc's, de zogenaamde bestandsbeheerders. Er zijn vergelijkbare applicaties voor alle Android-gadgets. Indien nodig hoeft u er alleen maar uit te kiezen en de meest geschikte te installeren.

Afbeelding via www.estrongs.com
Afbeelding via www.estrongs.com

Waar zijn bestandsbeheerders voor?

Gewoonlijk beschikken Android-apparaten niet over standaardtools waarmee u de bestandsstructuur kunt bekijken en bewerken. Indien nodig kan de gebruiker zelf downloaden van internet en alle benodigde tools installeren.

Meer specifiek, om de mappen en bestanden die op uw apparaat of geheugenkaart zijn opgeslagen te kunnen beheren, moet u de toepassing Bestandsverkenner installeren. Programma's van dit type worden ook wel bestandsbeheerders genoemd.

Welke geleider moet je installeren?

U kunt een breed scala aan bestandsbeheerders voor Android vinden op Google Play. Misschien wel de meest populaire hiervan is ES Explorer. Volgens Google Play-statistieken is het aantal installaties van deze applicatie momenteel meer dan 850.000 keer. Bovendien heeft ES Explorer een hoge gebruikersbeoordeling. Er kan dus worden aangenomen dat deze bestandsbeheerder een zeer waardige keuze is.

Een korte rondleiding door de bestandsbeheerder van ES Explorer

Na het starten van "ES Explorer" wordt de bestandsstructuur weergegeven in het programmavenster. De gebruiker kan met de gebruikelijke vingertikken door de mappen navigeren. Op dezelfde manier kunt u belangrijke bewerkingen uitvoeren, zoals het kopiëren, plakken, verplaatsen, verwijderen en hernoemen van bestanden en mappen. Trouwens, het klembord wordt weergegeven, het heeft zijn eigen sectie in de applicatie-interface.

Afbeeldingen, audio en video kunnen direct worden afgespeeld met de ingebouwde verkenner. Het programma biedt ook de mogelijkheid om rechtstreeks met archieven te werken, informatie te coderen en op verschillende manieren over te dragen.

Met "ES Explorer" kunt u niet alleen de gegevens bekijken die op het apparaat zijn vastgelegd, maar ook de inhoud van de geheugenkaart, als deze is aangesloten op de gadget. Het is mogelijk om downloads van internet te beheren.

Met behulp van de ingebouwde applicatiebeheerder kunt u onnodige programma's groepsgewijs verwijderen. Het is ook mogelijk om verwijderde bestanden te beheren via de prullenbak.

ES Explorer is een uitgebreid programma en de mogelijkheden zijn niet beperkt tot de standaard bestandsbeheerfuncties. De basisset functies van de applicatie kan worden uitgebreid met modules die kunnen worden gedownload van Google Play en verbonden met de verkenner.

Een leuke bonus voor het gebruiksgemak van het programma is de aanwezigheid van een geavanceerd systeem voor gebarenbediening van de applicatie.

Aanbevolen: