De Service "Eigen Netwerk" Uitschakelen

Inhoudsopgave:

De Service "Eigen Netwerk" Uitschakelen
De Service "Eigen Netwerk" Uitschakelen

Video: De Service "Eigen Netwerk" Uitschakelen

Video: De Service
Video: 2 Routers 1 Home Network | Why Disable DHCP? 2024, Mei
Anonim

Megafon-abonnees hebben de mogelijkheid om forse bedragen te besparen op uitgaande gesprekken. De operator lanceerde een dienst genaamd "Eigen netwerk". Door het te verbinden, praat je met je vrienden en betaal je slechts 50% van de kosten van je tarief. Het loskoppelen van de service, evenals het verbinden, kost niet veel tijd.

De service deactiveren?
De service deactiveren?

instructies:

Stap 1

Toen u de optie "Eigen netwerk" vanaf uw mobiele apparaat verbond, stuurde u de volgende tekst "set1" naar het verkorte nummer 000106. De ontkoppeling zal volgens hetzelfde systeem plaatsvinden, alleen de tekst zal iets veranderen, het zal er als volgt uitzien: "set00".

Stap 2

U kunt de service "Eigen netwerk" ook deactiveren met het USSD-commando. Om dit te doen, terwijl u in de thuiszone bent, voert u vanaf uw mobiele apparaat de code in: * 105 * 451 * 4 # en drukt u op het einde op de knop "Bellen". Merk op dat de USSD-opdracht slechts één cijfer verschilt wanneer deze is aangesloten - in plaats van 4, hebt u 1 ingevoerd.

Stap 3

U kunt de optie ook uitschakelen met behulp van het Service-Guide-systeem. Voer in de regel het adres in van de officiële website "Megafon" - www.megafon.ru. Klik in de rechterbovenhoek op de link naar het systeem. Voer in het geopende venster het simkaartnummer, het persoonlijke wachtwoord en de beveiligingscode in die u op de afbeelding ziet. Daarna zal het systeem u doorverbinden naar de persoonlijke accountpagina.

Stap 4

Bekijk het menu aandachtig, selecteer de sectie "Diensten en tarief" en vervolgens - "De set services wijzigen". Houd er rekening mee dat de opties die op uw simkaart zijn aangesloten, worden weergegeven met een vinkje. Zoek degene die u wilt deactiveren ("Eigen netwerk"), schakel het selectievakje uit en sla de wijzigingen op. Je telefoon krijgt meteen een bericht van de telefoniste met de resultaten van al je acties.

Stap 5

U kunt ook contact opnemen met het kantoor van een mobiele operator of een mobiele salon (bijvoorbeeld "Svyaznoy"). U dient in het bezit te zijn van een paspoort en een geldige simkaart of persoonlijk rekeningnummer. U kunt de service deactiveren via de klantenservice, hiervoor belt u het verkorte nummer 0500 vanaf uw mobiele apparaat, wacht dan op het antwoord van de operator en leg hem uw wensen uit. Een medewerker van het bedrijf kan u om uw paspoortgegevens vragen.

Aanbevolen: