Hoe Kom Je Erachter Van Wie Het Anonieme Bericht Afkomstig Is?

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Erachter Van Wie Het Anonieme Bericht Afkomstig Is?
Hoe Kom Je Erachter Van Wie Het Anonieme Bericht Afkomstig Is?

Video: Hoe Kom Je Erachter Van Wie Het Anonieme Bericht Afkomstig Is?

Video: Hoe Kom Je Erachter Van Wie Het Anonieme Bericht Afkomstig Is?
Video: Dr. Cares – Amy’s Pet Clinic: The Movie (Subtitles) 2024, April
Anonim

De site "Vkontakte" maakt het mogelijk om een anonieme mening over de gebruiker achter te laten, die hij kan lezen zonder te weten wie hem heeft verlaten. Meestal laten ze in meningen liefdesverklaringen of andere woorden achter die een persoon niet persoonlijk durft te zeggen. Het zou natuurlijk heel interessant zijn om te weten wie de auteur van deze berichten is.

Hoe kom je erachter van wie het anonieme bericht afkomstig is?
Hoe kom je erachter van wie het anonieme bericht afkomstig is?

Noodzakelijk

  • - een computer met toegang tot internet;
  • - browserprogramma.

instructies:

Stap 1

Gebruik de volgende methode om de auteur van een anonieme mening te achterhalen. Maar houd er rekening mee dat hij je geen 100% garantie geeft dat je de persoon opent die dit bericht heeft achtergelaten. Ga naar de site "Vkontakte", voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Ga naar het gedeelte "Opinies". Zoek de mening waarvan u de auteur wilt weten.

Stap 2

Klik op de link in dit bericht met de tekst "Blacklisted". Het bijschrift verandert en de tekst "Toevoegen aan witte lijst" verschijnt. Let vervolgens op welke andere meningen de inscriptie van de link hebben veranderd van "Zwarte" naar "Witte" lijst. We kunnen concluderen dat ze allemaal door één persoon zijn achtergelaten.

Stap 3

Kies een andere mening van deze persoon, een meer neutrale, schrijf er een antwoord op, hij moet positief en zeer geïnteresseerd zijn, het moet een vraag bevatten van zo'n plan "Wie heeft me zo blij gemaakt" om de persoon te dwingen zichzelf te onthullen om dankbaarheid te ontvangen. Als een persoon zich openbaart, weet je dat het van hem is dat alle andere berichten die in de eerste stap zijn gevonden, zijn achtergelaten. Het belangrijkste is om een bericht te vinden waarop je de persoon kunt 'draaien' om het te beantwoorden.

Stap 4

Gebruik deze methode, die u 100% garantie geeft dat u kunt achterhalen wie de anonieme mening heeft geschreven. Om dit te doen, verwijder je vrienden één voor één, bij voorkeur beginnend met degenen die je het meest vermoedt van auteurschap. Probeer na elke verwijdering een reactie op deze mening te plaatsen. Als het antwoord niet succesvol was, hebt u de auteur verwijderd.

Stap 5

Gebruik de volgende methode om erachter te komen wie een mening heeft achtergelaten. Schakel in de pagina-instellingen de optie "Aanbiedingen" in en stuur vervolgens een reactie op de mening, waarvan u de auteur moet kennen deze link vkontakte.ru/matches.php?act=a_sent&to_id= "Voer uw ID in" & dec = 1, voeg er tekst aan toe waardoor de persoon de link volgt. Als de overgang is gemaakt, controleert de auteur de "Voorstellen". Zet het regelmatig aan om het te controleren.

Aanbevolen: