Hoe Kom Je Erachter Van Wie Het Geld Op De Sberbank-kaart Is Gekomen?

Hoe Kom Je Erachter Van Wie Het Geld Op De Sberbank-kaart Is Gekomen?
Hoe Kom Je Erachter Van Wie Het Geld Op De Sberbank-kaart Is Gekomen?

Video: Hoe Kom Je Erachter Van Wie Het Geld Op De Sberbank-kaart Is Gekomen?

Video: Hoe Kom Je Erachter Van Wie Het Geld Op De Sberbank-kaart Is Gekomen?
Video: Почему у вас не получится ограбить Сбербанк | Анимация 2024, April
Anonim

Toegang tot de kaart is altijd een vreugdevolle gebeurtenis. Er zijn echter momenten waarop er geld op de kaart komt dat u op geen enkele manier kunt verwachten, omdat het nog lang duurt voordat het salaris wordt ontvangen en u nergens op andere overboekingen kunt wachten. Dan vraag je je af hoe je kunt controleren van wie het geld afkomstig is.

Hoe kom je erachter van wie het geld op de Sberbank-kaart is gekomen?
Hoe kom je erachter van wie het geld op de Sberbank-kaart is gekomen?

Het blijkt dat het niet zo eenvoudig is om erachter te komen van wie het geld is overgemaakt naar de Sberbank-kaart, bovendien is het niet mogelijk om de voor- en achternaam te achterhalen van de persoon die het geld heeft overgemaakt. Als u echter alleen het type overschrijving, kaart- of rekeningnummer wilt weten, kunt u een kaartafschrift bestellen bij een Sberbank-kantoor.

Om een afschrift te ontvangen, gaat u naar de Sberbank-bank waar u de kaart hebt ontvangen en vraagt u de medewerkers om een volledig afschrift op de kaart, selecteert u het type document (u kunt zowel in gedrukte vorm als in elektronische vorm bestellen, in het tweede geval u moet uw e-mailadres opgeven), geef de periode aan waarvoor u deze informatie wilt ontvangen. Opgemerkt moet worden dat deze methode alleen geschikt is voor het verkrijgen van een verklaring van de laatste 12 maanden. Het verzoek moet schriftelijk worden gedaan, dat wil zeggen, schrijf een aanvraag voor het zoeken naar transacties op de kaart, geef de tijdsperiode aan. Vergeet bij uw bezoek aan de bank niet uw paspoort en kaart mee te nemen. De service wordt betaald, maar de kosten bedragen niet meer dan 15 roebel, en sommige vestigingen bieden deze service gratis aan.

U kunt een minder gedetailleerde verklaring krijgen zonder uw huis te verlaten, alleen het type overdracht en het tijdstip van operaties zullen in het document zichtbaar zijn. Ga hiervoor naar uw persoonlijke Sberbank-account (als u niet geregistreerd bent, moet u eerst de eenvoudigste registratieprocedure doorlopen), selecteer de kaart waarvoor u een afschrift wilt ontvangen en een mini-afschrift van de laatste 10 transacties verschijnen onder de kaart. Meer gedetailleerde informatie over het geldverkeer op de kaart vindt u door op het pictogram "transacties van de afgelopen 30 dagen" te klikken. De methode is ongelooflijk eenvoudig, maar alleen beschikbaar via internet.

Een mini-overzicht van het geldverkeer op de kaart kan ook worden verkregen via sms of geldautomaat. Stuur in het eerste geval een sms naar het nummer 900 met de tekst "geschiedenis - spatie - 4 laatste cijfers van de kaart" (de service is beschikbaar wanneer de optie "mobiele bank" is geactiveerd), in het tweede geval - steek de kaart in de geldautomaat, voer de pincode in, klik achtereenvolgens op de volgende tabbladen: persoonlijke rekening - geschiedenis en service - kaartgeschiedenis. De kosten van de service bedragen 15 roebel. Laat me u eraan herinneren dat de laatst genoemde methoden u geen gedetailleerde verklaring zullen geven, deze kan uitsluitend worden verkregen bij een Sberbank-filiaal door persoonlijk contact op te nemen. Voorheen moest het document enkele dagen of zelfs weken wachten, maar nu wordt deze informatie op eerste verzoek van de kaarthouder verstrekt.

Aanbevolen: