Vijf Manieren Om Uw Gesprek Op De IPhone Op Te Nemen

Vijf Manieren Om Uw Gesprek Op De IPhone Op Te Nemen
Vijf Manieren Om Uw Gesprek Op De IPhone Op Te Nemen

Video: Vijf Manieren Om Uw Gesprek Op De IPhone Op Te Nemen

Video: Vijf Manieren Om Uw Gesprek Op De IPhone Op Te Nemen
Video: How to Record Phone Calls on iPhone!! (FREE & No Jailbreak) 2024, Mei
Anonim

Soms is het dringend nodig om een gesprek op de iPhone op te nemen om vervolgens alle details tot in detail te analyseren. Dit is nodig als je baas je heeft gebeld en je bang bent om belangrijke details van het gesprek uit het oog te verliezen, de journalist die interviewt en de antwoorden van zijn tegenstander moet opnemen, en ook als je niet de mogelijkheid hebt om adressen of belangrijke coördinaten tijdens het gesprek.

Vijf manieren om uw gesprek op de iPhone op te nemen
Vijf manieren om uw gesprek op de iPhone op te nemen

De Amerikaanse wet beschermt de privacy van haar burgers zorgvuldig en verbiedt de installatie van toepassingen voor het opnemen van gesprekken in de basisiphone-software van het iOS-besturingssysteem, dus voor dit doel moet u aanvullende software installeren vanuit de toepassingswinkel of de verlichtingsconnector gebruiken.

Dus, hier zijn de snelle manieren om een gesprek op de iPhone op te nemen:

• Audio Recorder-applicatie (Jailbreak);

• Callwrite-service;

• Call Recorder-applicatie;

• Photofast Call Recorder apparaat en applicatie;

• Een voicerecorder gebruiken.

Beeld
Beeld

AudioRecorder-software voor het opnemen van gesprekken beschikbaar na jailbreak

We raden deze methode alleen aan aan gebruikers die geavanceerd genoeg zijn om Jailbreak zelf op hun telefoon te installeren. Om de mogelijkheid om gesprekken op te nemen te gebruiken, hebt u het volgende nodig:

• installeer Jailbreak op je telefoon;

• download en installeer de AudioRecorder-applicatie op uw smartphone vanuit de alternatieve applicatiewinkel van CydiaApp;

• download en installeer de AudioRecorder-applicatie op uw smartphone vanuit de alternatieve applicatiewinkel van CydiaApp;

• schakel de applicatie in en houd deze open voor applicatie;

• verplaats de schuifregelaar van de applicatie en sluit niet tot het einde van het gesprek.

Gebreken:

Stabiel werkende applicaties kunnen crashen en vertragen, de prestaties van uw gadget kunnen eronder lijden, het optreden van stabiele problemen met de volgende updates. Er kunnen problemen zijn met de service - de ongeoorloofde wijziging kan leiden tot een denial of service voor de gadget!

Voordelen:

De mogelijkheid om fundamentele instellingen te wijzigen en nog veel meer functies te krijgen!

Beeld
Beeld

Callwrite-service

Callwrite is voor alle apparaten, niet alleen voor Apple. Het wordt ondersteund door Russische ontwikkelaars en het basisprincipe van de werking is de mogelijkheid om de service te activeren volgens het principe van praktische telefonische vergaderingen, door verbinding te maken met een telefoongesprek. Een paar minuten na het einde van uw gesprek kunt u uw gesprek beluisteren dat is opgenomen in de cloudservice. De service is vrij eenvoudig en praktisch, het heeft een uitstekende geluidskwaliteit, maar het belangrijkste nadeel is dat het wordt betaald.

Voordelen:

Vereist geen installatie van extra software, werkt met alle telefoons, records worden opgeslagen in de cloud

Gebreken:

Service kan een rond bedrag kosten (vanaf 8 roebel per minuut)

Beeld
Beeld

Oproeprecorder

Deze applicatie is absoluut officieel vanuit de Appstore op een smartphone geïnstalleerd en iedereen kan hem gebruiken. Om te werken, moet u uw telefoonnummer bevestigen, de persoon die de oproep ontvangt, geeft uw nummer weer. Er wordt gebeld via internet tegen de eigen tarieven van het bedrijf. De kosten van een oproep zijn 10 tot 50 roebel per minuut; voor oproepen is geen simkaart vereist. De applicatie heeft een uiterst eenvoudige interface, opnames van hoge kwaliteit.

Voordelen:

U kunt niet alleen vanaf uw telefoon bellen, maar ook vanaf uw tablet

Gebreken:

Door de hoge gesprekskosten is er geen Russische taal.

Beeld
Beeld

Photofast-oproeprecorder

Het compacte Photofast Call Recorder toestel van het Taiwanese bedrijf PhotoFast is ontworpen om telefoongesprekken op de iPhone op te nemen. Met zijn hulp kunt u effectief alle inkomende en uitgaande telefoongesprekken opnemen en deze functie gebruiken bij het gebruik van instant messengers. Het toestel is voorzien van een Lightning connector, gesprekken worden opgenomen op een microSD kaart, weegt slechts 11 gram. U kunt hoogwaardige back-ups maken met het hulpprogramma PhotoFast ONE, audio-, videobestanden en andere documenten kopiëren naar een geheugenkaart of vanaf een geheugenkaart. U kunt een pincode gebruiken om uw bestanden veilig te bewaren. Verder is het toestel voorzien van een 3,5 mm mini-jack, waardoor het mogelijk is om op nieuwe iPhones naar muziek te luisteren met een bedrade koptelefoon.

Beeld
Beeld

Om Call Recorder met succes te gebruiken, moet u de juiste applicatie op uw telefoon installeren. Daarna krijg je de kans om:

• gesprekken opnemen in comfortabele formaten WAV, AAC, Apple Lossless;

• vervolgwerkzaamheden uitvoeren met bestaande bestanden - u kunt gemakkelijk delen van het beluisterde gesprek wegknippen;

• stuur ze gemakkelijk en snel naar verschillende clouddiensten;

• conversatie converteren naar tekst.

Oproep opnemen wordt uitgevoerd door op de bijbehorende toets op het apparaat of in de applicatie te drukken.

Voordelen:

De mogelijkheid om uitstekende opnamekwaliteit te ontvangen, te werken met alle bekende instant messengers, een externe microSD-kaartlezer voor iOS met veel handige functies

Gebreken:

De hoge prijs van het apparaat is 6-7 duizend roebel, het apparaat is extern.

Beeld
Beeld

Een gesprek opnemen op een dictafoon

Als u dringend een gesprek vanaf uw telefoon moet opnemen, dan is dit misschien de eenvoudigste, maar niet de beste oplossing. Zet gewoon je telefoon op luidspreker en neem het hele gesprek op een voicerecorder op. Elk opnameapparaat is geschikt: een recorder, een tweede telefoon met een opnamefunctie, een mp3-speler met ingebouwde microfoon.

Voordelen:

De gemakkelijkste en snelste manier om een telefoongesprek op te nemen

Gebreken:

Vereist een opnameapparaat, heeft een rustige omgeving nodig, de opnamekwaliteit is niet de beste.

Aanbevolen: