Wat Zijn De Soorten Smartphonehoesjes?

Inhoudsopgave:

Wat Zijn De Soorten Smartphonehoesjes?
Wat Zijn De Soorten Smartphonehoesjes?

Video: Wat Zijn De Soorten Smartphonehoesjes?

Video: Wat Zijn De Soorten Smartphonehoesjes?
Video: Alles wat je moet weten over smartphonehoesjes (Dutch) 2024, Mei
Anonim

Elke dag vind je steeds meer originele hoesjes voor smartphones. Dit geldt niet alleen voor de stijlen, maar ook voor de materialen die zijn gebruikt bij de productie van de hoes. Wat zijn de belangrijkste soorten hoezen op de markt en waarom zijn ze handig?

Wat zijn de soorten smartphonehoesjes?
Wat zijn de soorten smartphonehoesjes?

Stijl

Flipcase en flipcase

Het is deze stijl van de behuizing die door de meeste smartphonebezitters moet worden aanbevolen. De case-book, zoals de naam al aangeeft, ziet eruit als een notebook - in zijn dichte hoes is de smartphone perfect beschermd en beschikbaar voor operationeel gebruik. Een flipcase verschilt van een boekenkast in de richting van de bovenste "cover" - hij opent als een notitieboekje, niet als een boek. Er zijn twee soorten smartphone-bevestigingen - deze wordt in deze hoes gestoken of gelijmd. Een ander pluspunt van dit type omslag is de aanwezigheid van kiezelstenen voor visitekaartjes en notities in veel modellen.

Clip geval

Zo'n hoes beschermt in feite alleen de achterkant en zijkanten van de smartphone, en om het scherm te beschermen zul je een beschermglas moeten kopen. Dit type hoesje is het meest geschikt voor actieve smartphonegebruikers.

buidelzak

Dit is een handige stijl van de hoes als het belangrijk voor u is om uw smartphone te beschermen tegen schokken en krassen, maar het is onhandig om de smartphone actief te gebruiken - u moet hem constant uit de hoes halen en gebruiken "uitgekleed ".

Bumper

Het ziet eruit als een frame en beschermt voornamelijk de zijranden, maar aangezien dit frame groter is dan de dikte van de smartphone, kan het scheuren op het glas of de achterkant voorkomen wanneer het valt.

Materiaal en ontwerp

Bij de vervaardiging van hoesjes voor smartphones gebruiken fabrikanten een breed scala aan materialen - van de modernste, zoals siliconen, polyurethaan en andere kunststoffen, tot klassiekers - hout, metaal, leer. Modeaccessoires kunnen worden aangevuld met grappige tekeningen, ongebruikelijke details, origineel houtsnijwerk, strass- of edelstenen, inzetstukken van edelmetaal, enz.

Extra functies

Het is moeilijk om alle "chips" op te sommen die door de fabrikant kunnen worden uitgevonden om de aandacht van de koper op zijn product te vestigen. Hoezen zijn bijvoorbeeld handig, transformeren in stands, waterdicht, etc. Originele modellen hoesjes kunnen specifieke functies van een smartphone ondersteunen, zoals permanente weergave van operationele informatie op het open gedeelte van het scherm.

Aanbevolen: