Hoe Kies Je Een Goede Tablet In 2017?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Goede Tablet In 2017?
Hoe Kies Je Een Goede Tablet In 2017?

Video: Hoe Kies Je Een Goede Tablet In 2017?

Video: Hoe Kies Je Een Goede Tablet In 2017?
Video: Tablet Buying Guide: What to look for when buying a tablet 2024, Mei
Anonim

In elke serieuze elektronicawinkel zijn er veel verschillende tablet-pc's. Daarom is het kiezen van een tablet misschien niet zo eenvoudig als het lijkt.

De juiste tablet kiezen
De juiste tablet kiezen

instructies:

Stap 1

Begrijp eerst de terminologie. Het is vooral belangrijk om voor jezelf te weten welke tablet goed voor je is. Groot of klein, duur of goedkoop, toegang tot internet met een eigen 3G-module of gewoon ingebouwde Wi-Fi … Kortom, er kunnen net zoveel meningen zijn als er modellen zijn in de showroom waar u naartoe gaat kopen.

Stap 2

De meest populaire onder de meeste gebruikers zijn modellen met een schermdiagonaal van 7 tot 8 inch. Dergelijke tablets zijn veel mobieler dan hun grote en omvangrijke tegenhangers, en tegelijkertijd bieden ze een redelijk comfortabele videoweergave (in tegenstelling tot kleiner "speelgoed"), maken het mogelijk om populaire games zoals Angry Birds uit te voeren en ook door de Internet met enkele beperkingen. Daarom, als u niet van plan bent om serieuzere acties op de gadget uit te voeren, kunt u stoppen bij een 7- of 8-inch tablet. Welnu, als je hem bijvoorbeeld wilt gebruiken als aanvulling op een kantoorcomputer, bijvoorbeeld om te typen en andere kantoorprogramma's te starten, dan is de beste keuze een tablet met een diagonaal van minimaal 10 inch.

Stap 3

Nu kunt u op de prijs letten. Soms hoor je de mening dat een goede tablet duur moet zijn. Er zijn zelfs behoorlijk behoorlijke apparaten te koop voor een prijs van vijf tot tienduizend roebel, die op dit moment kan worden toegeschreven aan de middenprijsklasse. Ze presteren behoorlijk goed, zijn betrouwbaar genoeg en stellen je in staat de meeste beschikbare games en programma's uit te voeren. Houd er echter rekening mee dat dergelijke machines niet twee gelijktijdig lopende resource-intensieve taken aankunnen, bijvoorbeeld het bewerken van een kantoordocument in de cloud en het downloaden van een hele rij films van het VKontakte-netwerk. Om dit te doen, moet je duurdere gadgets van naderbij bekijken. Budgettablets zijn extreem van korte duur.

Stap 4

De aanschaf van dure tablets is niet altijd verantwoord. In de meeste gevallen kun je rondkomen met een goedkope Chinese gadget (geen Chinese vervalsing, waarvan er nu veel is verspreid, maar een merkproduct uit het Middenrijk), waarmee je de meeste alledaagse, niet bijzonder moeilijke taken, wat de meeste gebruikers nodig hebben. Maar ze hebben dergelijke apparaten en enkele nadelen, waarvan de belangrijkste de vrij lange opstart van het systeem is, waarna je soms enkele minuten moet wachten totdat de tablet "opwarmt" en op volle kracht begint te werken. Als dit nadeel en andere die verband houden met gemiddelde rekenkracht een onoverkomelijk obstakel zijn, moet je een tablet kopen voor een prijs van 15.000 roebel of meer.

Stap 5

Nadat u uw eigen behoeften en de hoeveelheid geld heeft bepaald waarmee u afstand wilt doen, kiest u een platform en merk. De duurste tablets, zoals budget-tablets, zijn gebouwd op het Android-platform. De beste daarvan zijn Samsung-producten, maar je kunt ook Asus- of Acer-producten van dichterbij bekijken. Ook steeds meer gadgets met Windows 8.1 zijn een goede optie. Apple-producten hebben hun eigen platform dat incompatibel is met Android, dus de beroemde iPads zijn nog steeds niet voor ieders gadgets. Android lijkt een meer vertrouwd platform, geschikt voor dagelijks gebruik en voor op het werk.

Aanbevolen: