Modieuze Apparaten Voor Je Leven

Inhoudsopgave:

Modieuze Apparaten Voor Je Leven
Modieuze Apparaten Voor Je Leven

Video: Modieuze Apparaten Voor Je Leven

Video: Modieuze Apparaten Voor Je Leven
Video: Klimaatbedreigingen. Varianten om te overleven 2024, April
Anonim

Wat je letterlijk tien jaar geleden alleen van tv-schermen in Hollywood-films kon kijken, is tegenwoordig geen fictie. Fabrikanten bieden veel modieuze apparaten die het leven gemakkelijker hebben gemaakt.

Modieuze apparaten voor je leven
Modieuze apparaten voor je leven

Antislip nanomat

Momenteel zijn er veel nieuwe producten uitgebracht die nogal ongebruikelijk lijken, maar hun eigenaar aanzienlijk kunnen helpen in dagelijkse zaken. Deze knowhow omvat een antislip nanomat. Het kan op het dashboard van uw auto of op een ander glad oppervlak worden geplaatst. Het zal dienen om dingen, objecten en gadgets zoals mobiele telefoons, navigators en zelfs een eenvoudige bril vast te houden.

Trillingsarmband

De vibro-armband is ook een van de wonderen van de technologie. In feite is het een headset die in staat is om een persoon te trillen over het ontvangen van inkomende oproepen, berichten en nog veel meer op een aanzienlijke afstand van het apparaat zelf. De verbinding tussen de telefoon en de armband wordt tot stand gebracht via Bluetooth. Tegenwoordig kunnen dergelijke modeaccessoires zelfs inkomende oproepen herkennen. Daarnaast zijn ze uitgerust met een hartslagmeter en stappenteller.

Robotstofzuiger

De robotstofzuiger is een meesterwerk geworden in modieuze huishoudelijke apparaten. Dit type gadget vereist helemaal geen aanwezigheid van een persoon. Het is voldoende om het gewoon aan te zetten en hij zal het appartement alleen schoonmaken. Bovendien is hij uitgerust met behoorlijk slimme navigatie. Daarom zal hij bij het schoonmaken gemakkelijk begrijpen op welke plek je het meubel aan de zijkant moet omzeilen en op welke plaatsen je eronder moet klimmen en een moeilijk bereikbare plek in huis moet stofzuigen.

E-Sigs

Deze kleine rookapparaten zijn nu al een groot succes in de markt. Ze worden geproduceerd in verschillende smaken en hebben verschillende gebruiksduur. Elektronische sigaretten kunnen wegwerp- of met vervangbare cartridges zijn. Je kunt ze tegenwoordig overal kopen. En bovendien mogen ze door de onschadelijkheid van dit product op veel plaatsen roken. In plaats van rook geven ze inderdaad speciale onschadelijke stoom af. Elektronische sigaretten zijn ontworpen om u te helpen stoppen met roken.

Hybride apparaten

Tot op heden is dit product, dat een hybride is van een polshorloge en een smartphone, nog niet op de markt. Het toestel zou pas eind 2014 in de verkoop gaan. Het zal worden uitgerust met een helder display, een goede batterij. Het horloge kan draadloos worden opgeladen. Een dergelijke lading wordt verzonden op een afstand van maximaal één meter. Terwijl de technische kenmerken van het apparaat geheim blijven.

Aanbevolen: