Hoe Kies Je Een Robotstofzuiger?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Robotstofzuiger?
Hoe Kies Je Een Robotstofzuiger?

Video: Hoe Kies Je Een Robotstofzuiger?

Video: Hoe Kies Je Een Robotstofzuiger?
Video: How to choose the best robot vacuum cleaner | Expert Reviews Buying Guide 2024, Mei
Anonim

Als je ooit een robotstofzuiger hebt gebruikt, dan weet je dat dit, zo niet het meest noodzakelijke, dan wel heel handig is in elk huis. Je went er heel snel aan en op een gegeven moment wordt het gewoon onvervangbaar. Niet alle modellen robotstofzuigers zijn echter handig en goed, daarom moet hun keuze zorgvuldig worden benaderd.

Hoe kies je een robotstofzuiger?
Hoe kies je een robotstofzuiger?

instructies:

Stap 1

Kies een merk. Er zijn tegenwoordig veel merken en modellen robotstofzuigers op de markt. Experts raden ook aan aandacht te besteden aan de fabrikant "iRobot", die de eerste was die dergelijke apparaten produceerde en dominant is op het gebied van technische innovaties. U kunt natuurlijk terecht voor meer betaalbare modellen, maar u verliest mogelijk enkele van de belangrijke voordelen van de robotstofzuiger die door iRobot wordt aangeboden.

Stap 2

Ontdek de lijst met sensoren die aanwezig zijn in het geselecteerde model van de robotstofzuiger. In principe zijn ze uitgerust met IR-sensoren op de voorbumper, die objecten vooraan detecteren, en IR-sensoren aan de onderkant, die hoogteverschillen berekenen. Er zijn ook mechanische sensoren die botsingen met een object detecteren en de bewegingsrichting veranderen. Als u een geavanceerder model wilt aanschaffen, moet deze worden uitgerust met een extra ultrasone sensor die de afstand voor het object berekent en met behulp van de controller de snelheid van het apparaat verlaagt en netjes om het object heen loopt. Daarnaast hebben een aantal robotstofzuigers sensoren voor het vervuilingsniveau.

Stap 3

Bekijk de constructie van het reinigingsgedeelte van de robotstofzuiger. Het bestaat uit een vuilnisbak, twee borstels voor groot vuil, een zijborstel voor het reinigen op moeilijk bereikbare plaatsen en een afzuiging voor gewoon vuil en stof. De kwaliteit van de reiniging hangt af van de materialen die zijn gebruikt voor de productie van deze onderdelen. Borstels moeten bijvoorbeeld zo zijn dat ze geen draden, dierenharen en haren verstrikken.

Aanbevolen: