Waarom Warmt De Smartphone Op?

Waarom Warmt De Smartphone Op?
Waarom Warmt De Smartphone Op?

Video: Waarom Warmt De Smartphone Op?

Video: Waarom Warmt De Smartphone Op?
Video: Telefoon oververhit? Dit kun je er tegen doen 2024, April
Anonim

Het is moeilijk om het moderne leven voor te stellen zonder een smartphone, het kan gemakkelijk een camera, mp3-speler, gewone mobiele telefoon, enkele fitnesstoepassingen, enzovoort vervangen. Maar ondanks veel voordelen zijn er vaak klachten over smartphones. De meest voorkomende oorzaak is oververhitting van gadgets.

Waarom warmt de smartphone op?
Waarom warmt de smartphone op?

In de meeste gevallen is een lichte verwarming van de behuizing heel normaal, omdat alle moderne apparaten een voldoende hoog vermogen hebben en een bepaalde hoeveelheid warmte afgeven. Tijdens energieverslindende videogames, sociale netwerken en zoekmachines kan het apparaat erg heet worden.

Maar als alle bovenstaande redenen ontbreken, zijn er verschillende storingen of storingen aan het apparaat. In dit geval moet u contact opnemen met het servicecentrum, omdat het onwaarschijnlijk is dat het probleem op softwareniveau kan worden opgelost.

Nog een van de meest voorkomende problemen die worden waargenomen bij moderne apparaten. Bij actief gebruik van de smartphone warmt het toestel niet alleen op, maar ontlaadt het ook zeer snel. In de meeste gevallen is de reden een defecte batterij, die aanvankelijk defect kan zijn of tijdens het gebruik kan opzwellen. Ik heb een soortgelijk probleem gevonden, u moet dringend contact opnemen met de winkel als de telefoon onder de garantie valt, of het servicecentrum als de garantieperiode is verstreken. Vertraging in deze situatie kan leiden tot een explosie van het apparaat. U kunt het probleem zelf oplossen door de batterij te vervangen.

Voor de meeste smartphones op het Android-platform is het snel ontladen en opwarmen van de batterij van het apparaat vrij gebruikelijk, intensief gebruik kan de batterij leegmaken en binnen een paar uur ernstige oververhitting veroorzaken.

Als de telefoon is aangesloten op een oplader, maar tegelijkertijd wordt gebruikt, is een lichte opwarming van de gadget normaal. De reden kan ook zijn open vensters of applicaties die op de achtergrond hangen. Over het algemeen is een lichte opwarming van de smartphone tijdens het opladen geen reden tot bezorgdheid, maar de oververhitting ervan is een probleem met de gadget en een reden om contact op te nemen met de service.

Aanbevolen: