Nieuwe Telefoons Opladen

Inhoudsopgave:

Nieuwe Telefoons Opladen
Nieuwe Telefoons Opladen

Video: Nieuwe Telefoons Opladen

Video: Nieuwe Telefoons Opladen
Video: Hoe kun je het beste je smartphone opladen? 2024, Mei
Anonim

De vraag hoe de telefoon correct moet worden opgeladen, baart veel eigenaren van een gloednieuw apparaat zorgen. Verkopers beantwoorden deze vraag op heel verschillende manieren, maar er zijn verschillende manieren om het goed te doen.

Nieuwe telefoons opladen
Nieuwe telefoons opladen

instructies:

Stap 1

Om ervoor te zorgen dat een nieuwe telefoon u zo lang mogelijk van dienst is, moet u deze correct opladen of "swingen", zoals dit proces soms wordt genoemd. Het is het eerste opladen volgens alle regels waardoor je mobiele telefoon zo lang mogelijk kan werken zonder opladen.

Stap 2

Probeer dus na aankoop van je telefoon je batterij volledig leeg te maken. Door naar muziek te luisteren of games te spelen, wordt het apparaat snel genoeg ontladen. Zodra de telefoon wordt uitgeschakeld vanwege een gebrek aan batterijvermogen, laadt u hem op. Voor een maximaal effect is het aan te raden om hem langer dan een halve dag op te laden. Koppel in dit geval de mobiele telefoon in geen geval los van het netwerk, ook niet als de telefoon aangeeft dat deze al volledig is opgeladen.

Stap 3

Experts adviseren deze procedure meerdere keren te herhalen - ontlaad en laad de batterij van de telefoon 12-15 uur achter elkaar volledig op. Houd er rekening mee dat het apparaat volledig moet worden ontladen totdat het vanzelf wordt uitgeschakeld. Tegelijkertijd is het belangrijk om uw mobiele telefoon niet af en toe op te laden. Koppel de telefoon tijdens het opladen in geen geval los van het lichtnet binnen de aangegeven periode.

Stap 4

Als u om de een of andere reden de batterij niet volledig kunt ontladen, doe dit dan later. En voer minstens twee keer per week volledige ontlaad-laadcycli uit.

Stap 5

Natuurlijk zullen deze omstandigheden een zekere beperking in het gebruik van de telefoon veroorzaken, aangezien de mobiele telefoon niet gedurende het hele proces kan worden aangeraakt. Maar aan de andere kant, na voltooiing van deze operatie, ontvangt u een volledig werkende batterij die de lading zo lang mogelijk vasthoudt. De levensduur van uw apparaat wordt ook aanzienlijk verlengd. Anders zal je telefoon je de hele tijd treuren - hij zal snel worden ontladen. Als de telefoon wordt geleverd met meerdere batterijen, moet het ontlaadproces met elke batterij worden uitgevoerd.

Aanbevolen: