Een Telefoon Identificeren Op Serienummer

Inhoudsopgave:

Een Telefoon Identificeren Op Serienummer
Een Telefoon Identificeren Op Serienummer

Video: Een Telefoon Identificeren Op Serienummer

Video: Een Telefoon Identificeren Op Serienummer
Video: How to view / find IMEI and serial number on Android device 2024, Mei
Anonim

Het serienummer van de telefoon of het IMEI-nummer wordt gebruikt om de telefoon te identificeren. Het is origineel voor elk apparaat, elk van de samenstellende delen bevat bepaalde informatie over het apparaat.

Een telefoon identificeren op serienummer
Een telefoon identificeren op serienummer

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Om de authenticiteit van uw telefoon te bepalen, geeft u een speciaal vijftiencijferig identificatienummer op het scherm weer. Voer hiervoor de combinatie * # 06 # in met het toetsenbord, herschrijf het nummer dat verschijnt en open het volgende adres in uw browser: https://www.numberingplans.com/?page=analysis. Selecteer op de pagina die wordt geopend imei id check en controleer de authenticiteit van je telefoon. Als het imei-nummer dat je hebt ingevoerd niet in de database is gevonden, is het heel goed mogelijk dat je telefoon nep is.

Stap 2

Gebruik dezelfde identificatie voor informatie over het land van fabricage van uw mobiele apparaat. Besteed speciale aandacht aan de 7 en 8 cijfers - ze zijn verwijzingen naar het land van fabricage van het apparaat. Nummer 13 betekent het producerende land Azerbeidzjan, 10 en 70 - Finland, 78 en 20 - Duitsland, 02 - Verenigde Arabische Emiraten, 80 - China, 44 - Noord-Korea, 19 en 40 - Groot-Brittannië enzovoort.

Stap 3

U kunt meer leren over de structuur van de imei-ID door op de volgende link te klikken: https://aproject.narod.ru/note/imei.html. Gebruik deze informatie bij het kopen van een mobiele telefoon. Vertrouw de informatie op de prijskaartjes niet, aangezien logistiekers ook fouten kunnen maken bij het specificeren van basisinformatie over het product.

Stap 4

Om het te identificeren na het inleveren van uw verloren telefoon, vergelijkt u het imei-nummer van uw telefoon in het systeem en op een speciale sticker onder de batterij met de gegevens die zijn gespecificeerd in de documentatie en op de doos van het mobiele apparaat dat u hebt gekocht.

Stap 5

Houd er ook rekening mee dat als het nummer is onderschept door een speciaal programma, de telefoon niet wordt geïdentificeerd. Op dit moment doen fabrikanten er alles aan om deze actie te voorkomen door extra identificatiebeveiliging op mobiele telefoons te installeren.

Aanbevolen: