Een Telefoonnummer Vinden Via De Satelliet

Inhoudsopgave:

Een Telefoonnummer Vinden Via De Satelliet
Een Telefoonnummer Vinden Via De Satelliet

Video: Een Telefoonnummer Vinden Via De Satelliet

Video: Een Telefoonnummer Vinden Via De Satelliet
Video: Mobiel Nummer Traceren ★★★ Hoe Te Sporen Een Mobiele Telefoon En Zien Waar Ze Zijn 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig zijn mobiele abonnees steeds meer geïnteresseerd in het vinden van een telefoonnummer via de satelliet. Deze service is meestal nodig voor mensen die constant op de hoogte willen zijn van de locatie van hun dierbaren.

Telefonisch zoeken via satelliet is slechts gedeeltelijk mogelijk
Telefonisch zoeken via satelliet is slechts gedeeltelijk mogelijk

Kan ik mijn telefoon vinden via de satelliet?

In feite is het vrijwel onmogelijk om een telefoon via de satelliet te vinden, maar het is nog steeds mogelijk om de locatie van een abonnee te volgen aan de hand van zijn nummer, hoewel hiervoor een iets andere methode wordt gebruikt. Er moet rekening worden gehouden met het feit dat satellieten die zogenaamd het verkeer van mensen op mobiele telefoons en andere apparaten zouden regelen, gewoon niet bestaan. In plaats daarvan wordt een GSM-signaalvolgmechanisme gebruikt: een mobiele toren die zich het dichtst bij een persoon bevindt, kan de geschatte coördinaten van een persoon berekenen. Mensen die niet goed thuis zijn in technische kwesties en worden beïnvloed door talloze sci-fi-films verwarren vaak het satellietsignaal en het gsm-signaal, in de veronderstelling dat eerstgenoemde verantwoordelijk is voor het vinden van de huidige coördinaten van een persoon.

Hoe de locatie van een abonnee op nummer bepalen?

Om de locatie van een abonnee op zijn nummer te achterhalen, kunt u een van de diensten gebruiken die worden aangeboden door Russische mobiele operators. Hun werkingsprincipe is gebaseerd op het eerder genoemde GSM-signaalvolgsysteem. MTS-abonnees kunnen bijvoorbeeld de Locator-service activeren door een bericht met het vereiste abonneenummer te sturen naar het korte nummer 6677. De kosten van een aanvraag bedragen ongeveer 5 roebel. Beeline-abonnees kunnen 06849924 bellen of een sms-bericht sturen met daarin de letter "L" naar 684 om erachter te komen waar de persoon is. De kosten van een enkele oproep zijn 2 roebel.

Er zijn twee manieren om de locatie van de Megafon-abonnee te bepalen. U kunt * 148 * het abonneenummer # bellen op uw telefoon of 0888 bellen en de operator het nummer van de gewenste abonnee vertellen. Met de site locator.megafon.ru kunt u ook zoeken naar abonnees. De kosten van de bovenstaande diensten bedragen ongeveer 5 roebel.

Houd er rekening mee dat in alle gevallen de abonnee die u wilt vinden, de juiste actie van uw kant moet bevestigen door een sms-bericht te sturen om het verzoek te accepteren of te weigeren. Alleen dan kun je erachter komen waar het is.

Hoe kun je anders je telefoon vinden?

De mogelijkheid om een telefoonnummer "via satelliet" te vinden (in feite via een GSM-signaal of door een internationale IMEI-identificatiecode) is beschikbaar voor wetshandhavingsinstanties, die toegang hebben tot speciale diensten. Als de abonnee die u wilt vinden ontbreekt, schrijf dan een aanvraag voor zijn zoekopdracht en stuur deze naar het dichtstbijzijnde politiebureau. Geef in de applicatie zijn mobiele telefoonnummer op, evenals het model van het apparaat. Wetshandhavers zullen u helpen de vermiste persoon te vinden.

Wees voorzichtig en vertrouw geen verdachte sites en mensen op internet, die zogenaamd aanbieden om een telefoonnummer via satelliet te vinden. Hoogstwaarschijnlijk heeft u te maken met veelvoorkomende oplichters die toegang willen krijgen tot uw telefoonnummer en dit voor illegale doeleinden willen gebruiken.

Aanbevolen: