Hoe MTS Internet Assistant Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe MTS Internet Assistant Uit Te Schakelen
Hoe MTS Internet Assistant Uit Te Schakelen
Anonim

MTS "Internet Assistant" is een programma waarmee u verschillende bewerkingen kunt uitvoeren met de diensten van uw mobiele provider, namelijk verbinden en loskoppelen. Bovendien kunt u met behulp van deze bron uw saldo beheren of aanvullen, en van het ene tariefplan naar het andere overschakelen. Niettemin moeten sommige mensen de "Internet-assistent" in het MTS-netwerk uitschakelen.

Hoe MTS Internet Assistant uit te schakelen
Hoe MTS Internet Assistant uit te schakelen

Noodzakelijk

  • - telefoon;
  • - toegang tot internet;
  • - het paspoort;
  • - MTS communicatiesalon.

instructies:

Stap 1

Om de "Internet Assistant" van de mobiele MTS-serviceprovider te deactiveren, kiest u het volgende USSD-verzoek op het toetsenbord van uw mobiele telefoon: * 111 * 24 #. Volg daarna de ontvangen instructies.

Stap 2

Neem contact op met de dichtstbijzijnde MTS mobiele telefoon showroom. Als u niet weet waar zo'n vertegenwoordigingskantoor zich bevindt, gaat u naar de hoofdinternetpagina van de MTS-provider, selecteert u uw regio, gaat u naar het tabblad "Help en service" en klikt u in het venster dat verschijnt op de link: "Servicegebied" en vervolgens - "Dichtstbijzijnde salons-winkels ". Toon uw paspoort aan de exploitant van het MTS-vertegenwoordigingskantoor en informeer over uw wens om de service die u niet nodig heeft uit te schakelen.

Stap 3

Bel het 24-uurs telefoonnummer van de gratis klantenservice van het MTS-netwerk - 0890 en volg de instructies van de autoinformer. Als u in de geautomatiseerde dienst geen antwoord op uw vraag hoort, neem dan contact op met uw netwerkoperator. Wees voorbereid op het verstrekken van uw paspoortgegevens of andere persoonlijke informatie die is gebruikt om uw contract met MTS te sluiten. Formuleer vervolgens de essentie van uw vraag.

Stap 4

MTS kan de Internet Assistant-service zonder uw medeweten deactiveren. Dit gebeurt als u een clausule uit de gesloten serviceovereenkomst schendt of acties onderneemt die uw provider als illegaal beschouwt.

Stap 5

Weeg de voor- en nadelen af voordat u deze service uitschakelt. Als je de MTS Internet Assistant uitzet, verlies je immers veel verschillende mogelijkheden. Om opnieuw verbinding te maken met de optie "Internet Assistant", voert u een USSD-verzoek in met de volgende inhoud: * 111 * 23 # of neemt u contact op met het MTS-servicecentrum met een persoonlijk paspoort. Bovendien kunt u het bovenstaande telefoonnummer van de informatiedienst van het bedrijf bellen en dit probleem oplossen met de hulp van de dienstdoende telefoniste.

Aanbevolen: