Een Film Aanbrengen Op De Nokia 5800

Inhoudsopgave:

Een Film Aanbrengen Op De Nokia 5800
Een Film Aanbrengen Op De Nokia 5800

Video: Een Film Aanbrengen Op De Nokia 5800

Video: Een Film Aanbrengen Op De Nokia 5800
Video: Офигеть! NOKIA 5800 😱 Возвращение ЛЕГЕНДЫ🔥 2024, Mei
Anonim

Voor een touchscreen-telefoon is eerst een beschermfolie essentieel. Meestal is het weergaveoppervlak van een dergelijk apparaat bekrast, waardoor er vingerafdrukken op achterblijven. Maar het krijgen van een goede beschermfolie is het halve werk, het moet zorgvuldig worden vastgelijmd.

Een film aanbrengen op de Nokia 5800
Een film aanbrengen op de Nokia 5800

Noodzakelijk

  • - Nokia 5800 mobiele telefoon;
  • - beschermfolie;
  • - natte doekjes.

instructies:

Stap 1

Bereid alles voor wat je nodig hebt: een mobiele telefoon, folie, vochtige doekjes voor telefoononderhoud of speciale schoonmaakproducten. Verwijder stof en al het vuil grondig van het scherm van de Nokia 5800. Besteed speciale aandacht aan dit proces - het display moet volledig schoon zijn. Veeg het niet af met alcohol en huishoudelijke schoonmaakmiddelen, anders wordt het troebel.

Stap 2

Open vervolgens de verpakking van de folie. Meestal is de zelfklevende kant bedekt met een dun stuk plastic - trek aan het lipje. Verwijder niet de hele laag in één keer, raak deze niet aan met uw vingers. Kleine stofdeeltjes kunnen zich op de plakkerige kant afzetten en de film hecht niet goed aan het telefoonscherm.

Stap 3

Nadat u een klein deel van de kleefzijde hebt vrijgemaakt, begint u deze te lijmen. Plaats de film voorzichtig tegen het scherm en lijn deze uit met de bovenrand van het telefoonscherm. Trek de rest van de folie van het polyethyleen terwijl het plakt.

Stap 4

Strijk het te plakken deel glad met de kaart die in de kit zit, of neem een creditcard als er geen speciaal karton in de verpakking zit. Plaats uw vingers niet op het scherm.

Stap 5

Als er nog kleine bubbels over zijn, raak ze dan niet aan - na verloop van tijd zullen ze vanzelf verdwijnen. Als het je de eerste keer niet is gelukt om de film recht te houden, raak dan niet ontmoedigd. Wrik het bij de hoek en lijm het opnieuw - het plakt niet stevig aan het scherm. Als de kwaliteit van het product goed is, kan de film worden gewassen met water en opnieuw worden gelijmd.

Stap 6

Plak de film niet te dicht bij de rand, laat een kleine opening. Als er tijdens het lijmen een paar stofdeeltjes binnen zijn gekomen, verwijder dan een dergelijke film niet en was niet. Je kunt het beter niet lijmen en na een tijdje vallen de stofdeeltjes minder op. Tijdens het gebruik van de telefoon kan een film van goede kwaliteit worden verwijderd en gereinigd - gewassen onder stromend warm water.

Aanbevolen: