Een Beschermend Scherm Op Je Telefoon Aanbrengen

Inhoudsopgave:

Een Beschermend Scherm Op Je Telefoon Aanbrengen
Een Beschermend Scherm Op Je Telefoon Aanbrengen

Video: Een Beschermend Scherm Op Je Telefoon Aanbrengen

Video: Een Beschermend Scherm Op Je Telefoon Aanbrengen
Video: How to Install a Tempered Glass Screen Protector on your Phone 2024, Mei
Anonim

Een mobiele telefoon is een constante metgezel van een persoon. Hij is altijd en overal bij ons - 24 uur per dag, 7 dagen per week. De telefoon blijft bij ons, ook als we onze schoenen uitdoen, waar we zo gewend aan zijn. Maar ook de telefoon, en vooral het scherm, heeft verzorging en bescherming nodig. Door er een beschermscherm van een speciale folie op te plakken, geeft u het een betrouwbare bescherming en maakt u het uzelf gemakkelijker om het te verzorgen.

Een beschermend scherm op je telefoon aanbrengen
Een beschermend scherm op je telefoon aanbrengen

instructies:

Stap 1

Controleer de fysieke afmetingen van het scherm van uw mobiele telefoon. Om een screenprotector te kopen, moet je de diagonaal in inches precies weten. In sommige gevallen is de breedte en hoogte van het scherm nodig.

Stap 2

Kies de film die bij uw telefoon past. Dit kan door verschillende salons te bezoeken die mobiele telefoons en accessoires aan hen verkopen. De beste keuze is een kant-en-klare film voor een specifiek telefoonmodel, je hoeft deze alleen maar gelijkmatig te plakken.

Stap 3

Een andere, veel gebruikelijkere optie is een universele film die geschikt is voor verschillende apparaten. Dit is waar het handig is om de schermgrootte te kennen. Met dezelfde diagonaal kunnen de schermen van telefoons van verschillende fabrikanten verschillende beeldverhoudingen hebben en is de film, ondanks zijn veelzijdigheid, mogelijk niet geschikt.

Stap 4

Neem de voorbereiding van de plek waar je de screenprotector gaat lijmen serieus. Zorg ervoor dat er geen stof of andere kleine deeltjes van huishoudelijke oorsprong zijn. Pluisjes, stofdeeltjes of haar dat per ongeluk onder de film valt, kan het uiterlijk van het scherm bederven.

Stap 5

Open de verpakking met beschermfolie en verwijder alle inhoud. Als u de film specifiek voor uw telefoonmodel hebt gekocht, gaat u direct verder met het lijmen.

Stap 6

Veeg het telefoonscherm schoon met de meegeleverde microvezeldoek. Neem de film en verwijder de beschermende laag gemarkeerd met het nummer één. Plaats de film op het scherm en lijn de twee hoeken uit met de twee hoeken van het scherm. Nadat u ervoor heeft gezorgd dat de rand van de film is uitgelijnd met de rand van het scherm, lijmt u de film voorzichtig vast en verwijdert u luchtbellen uit de set met een spatel. Verwijder de tweede beschermlaag en veeg het scherm af met een tissue.

Stap 7

Knip uit als je folie van universeel formaat hebt gekocht. Gebruik hiervoor de film die door de fabrikant is aangebracht, die meestal de belangrijkste parameters of functies van de telefoon aangeeft. Plaats het op de film die je hebt gekocht en trek het over met een stift of viltstift.

Stap 8

Knip het werkstuk uit en herhaal de procedure beschreven in de vorige stap. Als uw telefoonfabrikant niet de moeite heeft genomen om u een vergelijkbare sjabloon te geven, gebruik dan de schermformaten die u al kent om te knippen.

Aanbevolen: