Hoe Te Vinden Wie Er Heeft Gebeld

Inhoudsopgave:

Hoe Te Vinden Wie Er Heeft Gebeld
Hoe Te Vinden Wie Er Heeft Gebeld

Video: Hoe Te Vinden Wie Er Heeft Gebeld

Video: Hoe Te Vinden Wie Er Heeft Gebeld
Video: Op de fiets naar Centraal-Azië - #30 Goedkoop je rijbewijs halen en in één dag Georgië doorrijden 2024, Mei
Anonim

Je herkent een persoon aan het telefoonnummer als je hem belt en naar zijn naam vraagt. Niet iedereen zal deze optie echter leuk vinden, tk. u kunt spammers of andere onaangename persoonlijkheden tegenkomen. Daarom kunt u andere methoden gebruiken om de abonnee te identificeren.

Hoe te vinden wie er heeft gebeld
Hoe te vinden wie er heeft gebeld

Het is nodig

  • - telefoon;
  • - het internet.

instructies:

Stap 1

Voer het volledige nummer in de zoekmachine in. U kunt sommige cybercriminelen, spammers, enz. op telefoonnummer vinden op verschillende fora en in databases met nummers op de zwarte lijst. Het is mogelijk dat deze informatie wordt vrijgegeven.

Stap 2

Bepaal de serviceprovider en de locatie van de abonnee. Als u een telefoonnummer in de zoekmachine invoert, ziet u een lijst met sites waarop de operator, de regio en de stad worden weergegeven waar deze abonnee was aangesloten op communicatiediensten. Maar u zult de achternaam niet via het telefoonnummer kunnen achterhalen.

Stap 3

Zoek de persoon die u heeft gebeld in het telefoonboek. Als de mobiele telefoon een vast telefoonnummer weergeeft met de code van uw plaats, probeer dan de persoon of de naam van de organisatie te vinden in het naslagwerk of de dienst.

Stap 4

Ontdek het verborgen telefoonnummer. Als je wordt gebeld door een onbekende abonnee die opzettelijk zijn nummer verbergt en zich niet aan je voorstelt, pak dan de telefoon als je weer belt, maar zeg niets. Om het verborgen nummer te bepalen, moet u de oproep 3 seconden vasthouden. Ga naar het dichtstbijzijnde kantoor van je telecomoperator en vraag om gedetailleerde informatie over inkomende oproepen naar je telefoonnummer. Hiervoor dient u uw paspoort te tonen en eventueel een aanvraagformulier in te vullen met persoonsgegevens en de belduur. Verborgen nummers in de uitgegeven belgeschiedenis worden weergegeven.

Stap 5

Als een abonnee die regelmatig naar uw telefoonnummer belt/schrijft, bedreigt of met geld afperst, dan kunt u een klacht indienen bij de telecomoperator of de politie van de abonnee. Zo kunt u de achternaam ook via het telefoonnummer achterhalen.

Aanbevolen: