Hoe De Service "wie Heeft Gebeld?"

Inhoudsopgave:

Hoe De Service "wie Heeft Gebeld?"
Hoe De Service "wie Heeft Gebeld?"

Video: Hoe De Service "wie Heeft Gebeld?"

Video: Hoe De Service
Video: Goed voorbeeld van een inbound gesprek via Marktplaats door de verkoper! 2024, Mei
Anonim

Dienst "Wie heeft er gebeld?" het is erg handig, omdat het het mogelijk maakt om gemiste oproepen te achterhalen en naar de gesproken berichten te luisteren. Daarom, als u om wat voor reden dan ook niet kunt antwoorden of buiten het bereik van het netwerk bent, weet u altijd wie u heeft gebeld en wanneer.

Hoe de service "wie heeft gebeld?"
Hoe de service "wie heeft gebeld?"

instructies:

Stap 1

U kunt de service van de Megafon-operator activeren door eenvoudig * 105 * 170 * 0 # op het toetsenbord te kiezen. Als u eerder de "Voice Mail"-service hebt geactiveerd, wordt de eerste automatisch uitgeschakeld wanneer u de "Who Called"-service activeert. Met behulp van de dienst "Wie heeft er gebeld" kunt u informatie krijgen over gemiste oproepen en ingesproken berichten. Dergelijke informatie komt van het servicenummer 0525 in de vorm van een sms-bericht.

Stap 2

In "Beeline" is er een dienst genaamd "Wees op de hoogte" (de essentie ervan is hetzelfde als de dienst "Wie heeft gebeld"). Het maakt verbinding met het gratis nummer * 110 * 401 #. Dankzij deze service ben je echt altijd op de hoogte van wat er speelt. Als een oproep is gemist of de telefoon helemaal uit het netwerk was, ontvang je hierover tijdig een melding in de vorm van een sms-bericht.

Stap 3

MTS-abonnees moeten bellen ** 62 * + 79168920892 #. De activering van de dienst is gratis, er worden ook geen abonnementskosten in rekening gebracht.

Aanbevolen: