Hoe U Uw Beoordeling Kunt Verhogen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Beoordeling Kunt Verhogen
Hoe U Uw Beoordeling Kunt Verhogen

Video: Hoe U Uw Beoordeling Kunt Verhogen

Video: Hoe U Uw Beoordeling Kunt Verhogen
Video: Vertrouwen wekken en conversie verhogen in uw webshop 2024, Mei
Anonim

Er zijn veel wedstrijden op internet, waarvan de winnaars worden geselecteerd op basis van stemmen van gebruikers. Tijdens de wedstrijd worden de stemmen geteld en de deelnemer die ofwel het grootste aantal stemmen krijgt of het grootste rekenkundig gemiddelde van stemmen heeft, met andere woorden degene met de hoogste rating, wint. Veel mensen willen niet volgens de regels spelen en zoeken allerlei manieren om de rating te verhogen.

Hoe u uw beoordeling kunt verhogen
Hoe u uw beoordeling kunt verhogen

Het is nodig

  • - een computer
  • - het internet

instructies:

Stap 1

De eerste en gemakkelijkste manier is om anonimizers te gebruiken. Ga naar de pagina waar uw stemknop zich bevindt, waarop moet worden geklikt om uw beoordeling te verhogen en kopieer het adres waar deze zich bevindt. Plak vervolgens de gekopieerde link in de adresbalk van de anonymizer. Wacht tot de pagina klaar is met laden en klik op je stemknop. Daarna wordt de pagina automatisch vernieuwd. Als dit niet het geval is, laadt u de pagina handmatig opnieuw en stemt u opnieuw.

Stap 2

De tweede moeilijkste, maar niet de meest populaire, is het gebruik van programma's die je ip-adres wijzigen. Selecteer na het installeren van het programma dynamische wijziging van het IP-adres of handmatig. Als je ervoor hebt gekozen om het IP-adres handmatig te wijzigen, ga dan naar de pagina met je stemknop en klik erop. Wijzig daarna het ip-adres in de instellingen en ververs de pagina. U kunt onbeperkt stemmen.

Stap 3

De derde methode wordt betaald, voor die wedstrijden waarvoor registratie vereist is, of waarbij de absolute uniciteit van stemmen vereist is. Er zijn bulletinboards op internet waar u aankondigingen kunt plaatsen voor het kopen van unieke stemmen, en dergelijke aankondigingen zijn geldig.

Aanbevolen: