Hoe U Uw IPhone-versie Kunt Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw IPhone-versie Kunt Achterhalen
Hoe U Uw IPhone-versie Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Uw IPhone-versie Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Uw IPhone-versie Kunt Achterhalen
Video: How to: Determine What Model iPhone You Have 2024, Mei
Anonim

Smartphones iPhone is een bekend multimedia-apparaat van Apple. Om te profiteren van verschillende extra functies van uw apparaat en nieuwe toepassingen toe te voegen, moet u de iPhone-firmwareversie bepalen.

Hoe u uw iPhone-versie kunt achterhalen
Hoe u uw iPhone-versie kunt achterhalen

instructies:

Stap 1

Kijk goed naar de doos van je iPhone. Heb je een vrij vroege versie, dan kan er een sticker op geplakt worden, die de firmwareversie van het toestel aangeeft. Anders moet je eerst je telefoon via iTunes activeren voordat je de versie bepaalt.

Stap 2

Zoek het menu Instellingen op het startscherm van uw iPhone. Ga naar het tabblad Algemeen en selecteer vervolgens het gedeelte Over. Alle informatie over het apparaat wordt hier gepresenteerd. Blader door de tekst totdat u het serienummer en de firmwareversie van de iPhone ziet. Er kan bijvoorbeeld een inscriptie 4.2.1 (8C148) zijn. Herschrijf deze informatie op een apart blad, zodat u het apparaat in de toekomst opnieuw kunt flashen.

Stap 3

Zet je iPhone aan en navigeer naar het toetsenbord via de Slide for emergency functie. Kies * 3001 # 12345 # * en druk op de belknop. Er verschijnt een menu met servicegegevens - scroll naar beneden en zoek het gedeelte Versies. Herschrijf de gegevens die zijn aangegeven naast Fireware-versie. Ze kunnen worden gebruikt om de firmwareversie te bepalen. Dus als 04.26.08_G is geschreven, dan komt dit overeen met versie 3.0, en voor de inscriptie 04.05.04_G - versie iPhone 2.0. Informatie over naleving is te vinden op veel iPhone-sites op internet.

Stap 4

Zoek het serienummer van het apparaat op de doos naast Serienummer. Deze informatie is ook te vinden op de telefoon onder de batterij. Zoek het 4e of 5e nummer in het serienummer, dat de week aangeeft waarin het apparaat is gemaakt Afhankelijk hiervan kan de firmwareversie worden bepaald.

Stap 5

Zoek hiervoor een speciale tabel op internet. Als het aantal bijvoorbeeld kleiner is dan 38, komt versie 1.0.2 hiermee overeen. Deze methode kan niet altijd worden gebruikt om de versie te bepalen, omdat deze onnauwkeurig is en bevestiging door andere methoden vereist.

Aanbevolen: