Een Internetverbinding Instellen In MTS

Inhoudsopgave:

Een Internetverbinding Instellen In MTS
Een Internetverbinding Instellen In MTS

Video: Een Internetverbinding Instellen In MTS

Video: Een Internetverbinding Instellen In MTS
Video: Setting up the Zyxel EMG3525 T50B in under 10 minutes 2024, Mei
Anonim

Om toegang tot internet te krijgen, moeten MTS-abonnees speciale instellingen bestellen en activeren. Een van de grootste Russische operators, MTS, biedt zijn klanten verschillende diensten en nummers voor het bestellen van automatische instellingen.

Een internetverbinding instellen in MTS
Een internetverbinding instellen in MTS

instructies:

Stap 1

Elke abonnee van het bedrijf kan de nodige instellingen bestellen via de officiële MTS-website. Selecteer hiervoor het juiste tabblad op de hoofdpagina. In het veld dat verschijnt, moet de klant zijn gsm-nummer invullen. Daarnaast is het mogelijk om verbinding te maken met internet door het verkorte nummer 0876 te bellen (de oproep is gratis) of door een bericht te sturen naar het nummer 1234. Er mag geen tekst in sms zijn. Nadat de automatische instellingen op uw telefoon zijn aangekomen, slaat u ze op. En activeer in de instellingen het geïnstalleerde profiel.

Stap 2

De operator "MTS" heeft ook de service "Onbeperkt internet". Hiermee kunt u internet zowel op een mobiele telefoon als op een computer gebruiken door de telefoon als modem aan te sluiten. Er zijn verschillende manieren om verbinding te maken. Een abonnee van het bedrijf kan bijvoorbeeld een USSD-verzoek * 510 # verzenden (het verzoek is gratis). Bovendien geeft de operator het sms-centrumnummer 510, waarnaar u op elk moment een bericht kunt sturen met de Latijnse letter A (of kleine letter a). Je hebt de beschikking over een speciaal USSD-portaal * 111 * 404 # en een zelfbedieningssysteem genaamd Internet Assistant. Vergeet trouwens niet de mogelijkheid van persoonlijk contact met het Customer Service Center of het MTS Contact Center.

Stap 3

U kunt onbeperkt internet van een mobiele telefoon verbreken door een USSD-commando * 510 * 0 # te sturen naar de telecomoperator of een sms-bericht met de letter R (r) naar het korte nummer 510. Houd er rekening mee dat het gebruik van deze twee nummers is helemaal gratis. Net als in het geval van service-activering, kunt u het Internet Assistant-systeem openen en internet erdoor uitschakelen. Deactivering is ook beschikbaar in de MTS-communicatiewinkel en in het klantenservicekantoor. Alle aangegeven afsluitmethoden zijn te zien op de officiële website van het bedrijf in de overeenkomstige sectie.

Aanbevolen: