Een Nummer Vinden Dat Je Leuk Vindt

Inhoudsopgave:

Een Nummer Vinden Dat Je Leuk Vindt
Een Nummer Vinden Dat Je Leuk Vindt

Video: Een Nummer Vinden Dat Je Leuk Vindt

Video: Een Nummer Vinden Dat Je Leuk Vindt
Video: MEGA 9 KEY UPDATE! 2 NEW ANIMATIONS! (Roblox Funky Friday) 2024, Mei
Anonim

Het komt vaak voor dat we goede muziek hebben gehoord of een nummer dat we erg leuk vonden. De melodie en de stukjes woorden tollen nog steeds door mijn hoofd, maar we kennen de naam van de compositie niet of de persoon die ze uitvoert. Hoe te zijn in dit geval? Hoe vind je het nummer dat je leuk vindt? Er is een uitgang. Het belangrijkste is dat je in ieder geval een paar zinnen uit de tekst onthoudt.

Een nummer vinden dat je leuk vindt
Een nummer vinden dat je leuk vindt

Het is nodig

Om dit probleem op te lossen, hebt u een computer met internettoegang nodig of enkele gratis vrienden met wie u kunt chatten

instructies:

Stap 1

Nieuwe composities zijn eenvoudig genoeg en speciaal gemaakt zodat ze gemakkelijk te onthouden zijn. Vertrouw op de herinnering aan dierbaren of vrienden, vooral degenen die zich bewust zijn van het muzikale leven - zeker een van hen heeft dit lied gehoord en kent het. Zing een melodie voor hem of vertel hem een gedenkwaardige tekst.

Stap 2

U kunt elke dealer in een muziek-cd-winkel om hulp vragen. Van beroep zijn ze goed op de hoogte van zowel nieuwe items als oude composities en kunnen ze je helpen. Het voordeel is dat je hier meteen een schijf kunt kopen met het nummer dat je leuk vindt.

Stap 3

Probeer op internet te zoeken naar het gewenste nummer. Dit kan met elke zoekmachine - Google, Yandex, Yahoo. Typ de woorden die je je herinnert van het nummer in de zoekopdracht. En wees geduldig tijdens het bladeren door de SERP's. Helaas kunnen het er veel zijn.

Stap 4

U kunt proberen uw favoriete nummer op sociale netwerken te zoeken. Nu downloaden veel mensen de nummers die ze leuk vinden, waarbij ze niet alleen de naam en artiest aangeven, maar ook een fragment van het nummer zelf.

Stap 5

Als je het nummer op de radio hebt gehoord en weet op welk radiostation het klonk, kun je naar de officiële website gaan. In de regel is er altijd een lijst met de meest populaire composities en muziek die in de nabije toekomst live worden uitgezonden.

Stap 6

Als al deze methoden niet hebben geholpen, kunt u een speciale service gebruiken voor het herkennen van muziek, bijvoorbeeld op https://audiotag.info/index.php?ru=1. Om dit te doen, moet je ten minste een stuk van vijftien seconden van het nummer opnemen en uploaden naar de site. Het wordt door het systeem verwerkt en u krijgt een resultaat met alle gevonden informatie.

Aanbevolen: