Hoe De Ventilatorrotatie Te Bepalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Ventilatorrotatie Te Bepalen?
Hoe De Ventilatorrotatie Te Bepalen?

Video: Hoe De Ventilatorrotatie Te Bepalen?

Video: Hoe De Ventilatorrotatie Te Bepalen?
Video: Ceiling Fan Direction 2024, April
Anonim

Ventilatorrotatie in het koelsysteem van een computer is moeilijk te bepalen. Er zijn verschillende programma's voor dit doel, maar zelfs zij kunnen deze parameter niet precies specificeren.

Hoe de ventilatorrotatie te bepalen?
Hoe de ventilatorrotatie te bepalen?

Het is nodig

  • - Internettoegang voor het downloaden van programma's;
  • - Everest;
  • - CoolSpeed.

instructies:

Stap 1

Gebruik speciale software om de ventilatorrotatie te bepalen. Er zijn niet veel van dergelijke programma's, de meeste werken niet of geven de gebruiker niet helemaal betrouwbaar informatie over de werking van de computerkoeler. Gebruik CoolSpeed-software om de meest nauwkeurige ventilatorrotatiegegevens te krijgen. Houd er rekening mee dat geen enkel programma deze parameter nauwkeurig kan berekenen. U kunt ook andere analogen van dit programma gebruiken die u bekend zijn.

Stap 2

Download software om de rotatiesnelheid van de koeler te bepalen. Het is het beste om deze te downloaden van de officiële website van de ontwikkelaar om in de toekomst problemen te voorkomen die verband houden met het verschijnen van virussen en Trojaanse paarden op uw computer. Aangezien het programma vrij zeldzaam is op het netwerk, moet u aandacht besteden aan de beoordelingen van andere gebruikers erover als u het niet op de website van de fabrikant kunt vinden. Installeer het CoolSpeed-programma volgens de instructies in de installatiemenu-items en voer het uit op uw computer nadat het opnieuw is opgestart.

Stap 3

Maak uzelf vertrouwd met de interface van het programma dat u hebt gedownload en geïnstalleerd, volg de instructies in de menu-items en bepaal de ventilatorrotatieparameters op de koeler van uw computer. Houd er rekening mee dat bij gebruik van CoolSpeed op Windows Vista- of Windows Seven-besturingssystemen er problemen kunnen optreden, dus probeer ze uit te voeren in de compatibiliteitsmodus met XP of eerdere versies van het Windows-besturingssysteem.

Stap 4

Open hiervoor de startsnelkoppeling in de map waar de installatiebestanden zijn opgeslagen, klik op de eigenschappen in het contextmenu en stel de compatibiliteit met Windows XP in. Pas de parameters toe en voer het programma uit op uw computer. Als dat niet werkt, probeer het dan op een computer waarop Windows XP is geïnstalleerd.

Stap 5

Besteed ook aandacht aan programma's voor het bekijken van de configuratie van een computer en het verzamelen van informatie over de werking van zijn componenten, bijvoorbeeld Everest, dat veel vaker voorkomt dan CoolSpeed. Gebruik ook verschillende hardware-optimalisatieprogramma's om nauwkeurigere informatie te bekijken en de prestaties van het apparaat te verbeteren.

Aanbevolen: