Hoe Ip Statisch Te Maken

Inhoudsopgave:

Hoe Ip Statisch Te Maken
Hoe Ip Statisch Te Maken

Video: Hoe Ip Statisch Te Maken

Video: Hoe Ip Statisch Te Maken
Video: How to Assign a Static IP Address in Windows 10 2024, Mei
Anonim

Als je het probleem van dynamische IP hebt ondervonden, weet je dat statische IP veel voordelen heeft: werken met een webserver, met een jabberserver, Counter Strike-servers, enz. Maar een statisch IP-adres wordt niet automatisch verbonden - uw provider rekent een bepaald bedrag aan voor het verbinden van deze optie. Het blijkt dat dit kosteloos kan. Elk besturingssysteem in de Windows-familie heeft een "Dynamic DNS"-service waarmee u een permanente naam voor uw computer kunt maken.

Hoe ip statisch te maken
Hoe ip statisch te maken

Het is nodig

Registratie in de dynamische IP-trackingservice

instructies:

Stap 1

Onder de services waarmee u uw DNS kunt registreren, kunnen de volgende sites worden onderscheiden:

- dyndns.com;

-tzo.com;

- changeip.com;

- no-ip.com.

Stap 2

Van de gepresenteerde sites onderscheidt no-ip.com zich door de eenvoud en het gemak van het aanpassen van de kenmerken die we nodig hebben. Nadat u zich op deze site heeft geregistreerd, moet u uw account activeren. Log in op uw account, klik op de knop Een host toevoegen. Schrijf in het veld Hostnaam een naam die de essentie van uw host weerspiegelt en selecteer vervolgens een willekeurig domein uit de lijst.

Stap 3

Na het invoeren van uw gegevens dient u een programma te downloaden om met deze site te kunnen werken. Klik na het starten van de client op de knop Bewerken in de rechterbovenhoek. Vul de velden "Inloggen" "Wachtwoord" in. Om de IP-wijziging door te geven, moet u het programma configureren en op de knop Opties klikken.

Stap 4

Het instellingenvenster verschijnt voor u. Vink op het tabblad Standaard het vakje aan naast Uitvoeren bij opstarten en Uitvoeren als systeemservice.

Stap 5

Ga naar het tabblad Verbinding. Dit tabblad heeft twee bijlagen, ga naar de Standaard bijlage. Vink het vakje aan naast Automatische IP-detectie overschrijven. Selecteer uw huidige IP-adres van het IP-adres om te posten voor de vervolgkeuzelijst voor updates. Klik op de knop "OK" om uw wijzigingen op te slaan.

Aanbevolen: