Hoe Installeer Ik Mini Opera Op Sony Ericsson

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Mini Opera Op Sony Ericsson
Hoe Installeer Ik Mini Opera Op Sony Ericsson

Video: Hoe Installeer Ik Mini Opera Op Sony Ericsson

Video: Hoe Installeer Ik Mini Opera Op Sony Ericsson
Video: Opera mini 4.2 on Sony Ericsson w715 2024, Mei
Anonim

Sony Ericsson-telefoons zijn perfect geoptimaliseerd voor Java-toepassingen. De installatie is eenvoudig en intuïtief en het proces duurt een paar minuten. Het installeren van de Opera Mini-browser is praktisch hetzelfde als het installeren van andere programma's.

Hoe mini. te installeren
Hoe mini. te installeren

instructies:

Stap 1

Het installeren van Opera Mini duurt minuten. Open om te beginnen de standaardbrowser van uw Sony Ericsson-telefoon en ga naar m.opera.com. De site detecteert automatisch uw telefoonmodel en u wordt gevraagd het installatiebestand te downloaden.

Als u Opera Mini niet kunt downloaden via mobiel internet, doe dit dan vanaf uw computer. Deze methode is iets gecompliceerder, maar het kan u minder kosten.

Stap 2

Bereid het browserinstallatiebestand voor, dat naar het telefoongeheugen moet worden gekopieerd. Volg hiervoor de link https://www.opera.com/mobile/download/pc/, selecteer vervolgens het merk en model van uw mobiele telefoon en download vervolgens het bestand dat voor uw apparaat is geselecteerd. Houd er rekening mee dat het installatiebestand voor uw Sony Ericsson-telefoon de extensie.jar moet hebben.

Stap 3

Sluit uw Sony Ericsson-telefoon aan op uw pc. Gebruik hiervoor de meegeleverde). Kopieer het Opera Mini-installatie-.jar-bestand dat eerder van uw computer is gedownload en plak het in deze map. Koppel vervolgens uw telefoon los van uw computer.

Stap 4

Zet je telefoon aan en open daarin de bestandsbeheerder. Ga naar de map "Overig" en zoek het Opera Mini-jar-bestand erin. Voer het uit en de installatie begint, wat een paar seconden duurt. Nadat de installatie is voltooid, start u uw browser.

Aanbevolen: