Hoe U Uw Foto Uploadt Vanaf Een Mobiele Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Foto Uploadt Vanaf Een Mobiele Telefoon
Hoe U Uw Foto Uploadt Vanaf Een Mobiele Telefoon

Video: Hoe U Uw Foto Uploadt Vanaf Een Mobiele Telefoon

Video: Hoe U Uw Foto Uploadt Vanaf Een Mobiele Telefoon
Video: Hoe een foto uploaden met je smartphone 2024, Mei
Anonim

Een moderne mobiele telefoon kan niet alleen worden gebruikt als communicatiemiddel, maar ook als camera. Ja, deze functie is ongetwijfeld erg handig, vooral als de kwaliteit van de resulterende foto's bij u past, maar u vraagt zich misschien af hoe u de bestanden naar uw computer kunt uploaden.

Hoe u uw foto uploadt vanaf een mobiele telefoon
Hoe u uw foto uploadt vanaf een mobiele telefoon

Het is nodig

  • - USB-kabel;
  • - kaartlezer;
  • - Bluetooth-adapter.

instructies:

Stap 1

Controleer bij het kopen van een mobiele telefoon allereerst of er een USB-kabel bij zit. Met dit snoer zet je alle bestanden eenvoudig over naar je computer of laptop. Er zijn apparaten waarvoor stuurprogramma's nodig zijn. Let daarom bij het kopen van een USB-kabel op deze nuance.

Stap 2

Door een mobiele telefoon aan te sluiten met een speciale kabel, ziet u een open geleider op de monitor, die naar het aangesloten opslagapparaat wijst. Open de map waarin u uw foto's hebt en kopieer ze vervolgens naar het computergeheugen. Met dit apparaat kunt u niet alleen bestanden naar uw computer kopiëren, maar ze ook van uw computer naar uw mobiele telefoon overbrengen.

Stap 3

Als je een laptop hebt met ingebouwde Bluetooth, kun je er foto's mee overzetten. Activeer hiervoor de module zowel op de computer als op de telefoon. Selecteer de bestanden die u op uw telefoon wilt hebben door de selectievakjes aan te vinken. Klik op de functie "Verzenden via Bluetooth". Zoek het actieve apparaat (computer) en sluit ze aan.

Stap 4

Als je geen laptop hebt, kun je de foto's via je computer verplaatsen, maar hiervoor heb je een Bluetooth-adapter nodig, deze kun je kopen bij een mobiele telefoonwinkel of bij een kantoorapparatuurwinkel.

Stap 5

U kunt foto's overbrengen met een speciaal apparaat dat een kaartlezer wordt genoemd. Als je een externe kaartlezer hebt gekocht, moet je deze aansluiten via een USB-kabel. Daarom is het raadzaam om een intern apparaat te kopen.

Stap 6

En de laatste methode die u kunt gebruiken om foto's te verplaatsen, is ze via het mobiele internet naar uw e-mail te sturen. Als u het vanaf uw computer invoert, hoeft u alleen de bestanden op te slaan. Deze methode is nogal onhandig, aangezien u voor het verkeer betaalt bij het uploaden van bestanden.

Aanbevolen: