Hoe 5.1 . Te Regelen

Inhoudsopgave:

Hoe 5.1 . Te Regelen
Hoe 5.1 . Te Regelen

Video: Hoe 5.1 . Te Regelen

Video: Hoe 5.1 . Te Regelen
Video: How to Set up a 5.1 Home Theater Speaker System 2024, Mei
Anonim

Veel hangt af van de locatie van de luidsprekersystemen in de theaterzaal: hoeveel zal de kijker bijvoorbeeld de voordelen van meerkanaals geluid ervaren of hoe uniek het geluidseffect zal zijn. In dit verband is het belangrijk om uit te zoeken hoe u het 5.1-luidsprekersysteem op de juiste manier plaatst.

Hoe 5.1. te regelen
Hoe 5.1. te regelen

Het is nodig

Luidsprekersysteem voor thuisbioscoop

instructies:

Stap 1

Plaats de luidsprekers rechts en links voor op gelijke afstand van het tv-toestel. Deze twee luidsprekers dragen de belangrijkste last van het reproduceren van muziek en verschillende audio-effecten. Het is aan te bevelen dat de “muzikale assen” van deze luidsprekers naast de kijker kruisen.

Stap 2

Plaats de middenluidspreker boven of onder het tv-scherm. Deze kolom draagt de belangrijkste belasting voor het reproduceren van de belangrijkste soundtrack van de film. Het gebruik van de middenluidspreker vermindert echter de belasting van de linker- en rechtervoorluidsprekers aanzienlijk. Met de juiste center-speaker gepositioneerd, krijg je drie front-speakers met onvervormd geluid.

Stap 3

Richt de twee achterste luidsprekers zo in dat de kijker het gevoel heeft persoonlijk betrokken te zijn bij een gebeurtenis die zich op het scherm afspeelt.

Aanbevolen: