Wat Zijn De Tablets Met Telefoonfunctie?

Inhoudsopgave:

Wat Zijn De Tablets Met Telefoonfunctie?
Wat Zijn De Tablets Met Telefoonfunctie?

Video: Wat Zijn De Tablets Met Telefoonfunctie?

Video: Wat Zijn De Tablets Met Telefoonfunctie?
Video: Nieuwe tablets: ze kunnen heel veel, maar zijn ze het geld waard? 2024, Mei
Anonim

Twee in één is niet altijd beter dan twee in één. Dit komt door het feit dat u bij het combineren van twee onafhankelijke producten een aantal handige functies moet opofferen. Er zijn echter ook uitzonderingen. De tablet is, zonder verlies van functionaliteit, perfect te combineren met een mobiele telefoon. De gemakken zijn duidelijk.

Tablet met telefoonfunctie
Tablet met telefoonfunctie

Nu is het niet langer verrassend om iemand te verrassen met de aanwezigheid van verschillende apparaten - e-books, telefoons, tablets vullen het leven. Bedrijven die verschillende gadgets produceren, worden in hun strijd om een koper niet alleen gedwongen om de prijzen te verlagen, maar ook om functionaliteit aan te bieden die krachtiger is dan die van concurrenten.

Twee in een

Neem dezelfde tablet - een universeel apparaat dat bijna alle functies combineert die nodig zijn voor een moderne gebruiker. Er was echter ruimte voor ontwikkeling. Met een tablet met een telefoonfunctie kunt u geld besparen voor de consument, door alle noodzakelijke mogelijkheden van een tablet te combineren, terwijl u ook de mogelijkheid toevoegt om deze als communicatiemiddel te gebruiken.

Vechtende merken

Voor veel IT-bedrijven is dit een echte horror - je hoeft immers geen tablet en een telefoon meer voor jezelf aan te schaffen - het is handiger en goedkoper om met één apparaat rond te komen. Daarom maakt bijvoorbeeld zo'n gigant als Apple geen tablets met een telefoonfunctie. Hun belangrijkste en constante concurrent Samsung daarentegen schuwt de productie van dergelijke apparaten niet eens. Bovendien is het de verkoopleider in dit marktsegment.

Het Zuid-Koreaanse bedrijf was een pionier in de rangen van wereldwijde merken door het risico te nemen een tablet en een telefoon in één apparaat te combineren. Later, kijkend naar het succes van nieuwe gadgets, sloten computerfabrikanten zoals Asus zich bij hun productie aan.

Van de Chinese merken verdienen de tablets van Huawei, die van behoorlijke kwaliteit zijn, een vermelding. Het leeuwendeel van de verkopen onder tablets met een telefoonfunctie zijn modellen van Samsung en Asus. Samsung Galaxy, Asus Fonepad, Asus Padfone - deze apparaten zijn erkende leiders. Minder bekende, maar niet per se slechte merken zoals Ainol, HSD en anderen wisten echter een klein stukje van de taart te pakken.

Marktleiders

Het industriële concern Samsung Group is een van de grootste chaebols in Zuid-Korea, opgericht in 1938. Hij werd beroemd op de wereldmarkt als fabrikant van telecommunicatieapparatuur, hightech componenten, audio-video en huishoudelijke apparaten.

ASUSTeK Computer Inc. (Asus) komt uit Taiwan en is een van de wereldleiders in de verkoop van personal computers. Het is een fabrikant van pc's, laptops, mobiele telefoons, tablets, optische schijven, monitoren, computercomponenten zoals grafische kaarten, moederborden.

Huawei Technologies Co. Ltd. Is een groot Chinees bedrijf opgericht in 1987. Haar hoofdspecialisatie is telecommunicatie.

Aanbevolen: