Hoe Een Appel Op Een IPhone Te Laten Gloeien

Inhoudsopgave:

Hoe Een Appel Op Een IPhone Te Laten Gloeien
Hoe Een Appel Op Een IPhone Te Laten Gloeien

Video: Hoe Een Appel Op Een IPhone Te Laten Gloeien

Video: Hoe Een Appel Op Een IPhone Te Laten Gloeien
Video: Tap Your Apple Logo To Make It Glow! How To on iPhone 7 2024, April
Anonim

Eigenaren van moderne gadgets willen zich onderscheiden van de massa en daarom versieren ze hun apparaten vaak met verschillende chips: ze kopen hoesjes en bumpers, plakken op strassteentjes en hangen sleutelhangers op. Fans van "appel"-apparaten moeten hebben opgemerkt dat op een MacBook het Apple-logo gloeit, op een iPhone schijnt het pictogram gewoon. Sommige gebruikers van dergelijke smartphones kunnen echter het brandende logo zien. Dat is de reden waarom velen geïnteresseerd zijn in hoe ze een appel op een iPhone kunnen laten gloeien.

Hoe een appel op een iPhone te laten gloeien
Hoe een appel op een iPhone te laten gloeien

instructies:

Stap 1

De lichtgevende appel werd niet geleverd door de fabrikant in de gebruikelijke modellen van iPhones. Het logo schittert op Chinese vervalsingen van verschillende kwaliteit. Echter, vraag creëert aanbod, en bedrijven begonnen op de markt te verschijnen om de iPhone te upgraden. Een van de meest voorkomende pompopties is om een appel op de achterkant van de telefoon op de iPhone te laten gloeien.

Stap 2

Het maken van een gloeiende appel is door veel smartphone-upgradebedrijven uitgeprobeerd naar de iPhone 3g. Op dat moment werd er een gat in de behuizing gesneden in plaats van het logo, en een plastic transparante plaat en verschillende LED's werden op deze plek geplaatst, waardoor de appel begon te gloeien. Na zo'n verbetering begon de telefoon echter zeer snel leeg te raken.

Stap 3

Bij de iPhone 4 en 4s was het probleem bij de vervaardiging van het lichtblok dat toen het werd geïnstalleerd, het logoglas licht doorliet, waardoor de binnenkant werd benadrukt. Om van dit probleem af te komen, was het nodig om een speciale voering onder het deksel te maken, waardoor het dikker werd. De appel kwam iets boven de bezel uit en het was duidelijk dat de telefoon werd blootgesteld aan invloeden van buitenaf.

Stap 4

Momenteel kun je een appel laten gloeien op het logo op een iPhone, bijvoorbeeld bij het bedrijf iLoveiPhone. Experts hebben veel problemen opgelost bij de vervaardiging van de originele achtergrondverlichting. Een dunne diffusor en een microscopische LED worden gebruikt om het apparaat te versieren, en het pictogram in de behuizing is met een laser gesneden. In de iPhone 5, 5c en 5s is het deksel gemaakt van dun, duurzaam aluminium, en daarom is het resultaat van het maken en implanteren van de gloeiende appel nog nauwkeuriger en natuurlijker geworden.

Stap 5

Een gloeiend logo maak je niet alleen in de vorm van een appel, maar bijvoorbeeld in de vorm van een bedrijfslogo, op een iPhone of een andere smartphone.

Stap 6

Als je een appel op je iPhone wilt laten gloeien, moet je 3 tot 10 duizend roebel koken, afhankelijk van het model en het materiaal voor het maken van het logo. Afhankelijk van de fabrikant moet u een paar uur tot drie dagen wachten. Een belangrijk nadeel van het upgraden van uw smartphone is dat u de kans verliest om uw telefoon onder garantie te laten repareren.

Aanbevolen: