Hoe Geld Van Een Megafoon Te Laten Uitbetalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Van Een Megafoon Te Laten Uitbetalen?
Hoe Geld Van Een Megafoon Te Laten Uitbetalen?

Video: Hoe Geld Van Een Megafoon Te Laten Uitbetalen?

Video: Hoe Geld Van Een Megafoon Te Laten Uitbetalen?
Video: How to Cash out money or withdraw cryptocurrency after selling NFT in opensea via polygon chain 2024, April
Anonim

Mobiele operators bieden hun abonnees veel kansen. Als u bijvoorbeeld Megafon-klant bent, kunt u geld opnemen van uw persoonlijke rekening. Deze functie is erg handig in gevallen waarin een bepaald bedrag dringend nodig is, maar nergens te krijgen is.

Hoe geld van een megafoon te laten uitbetalen?
Hoe geld van een megafoon te laten uitbetalen?

instructies:

Stap 1

Gebruik de dienst Mobiel betalen om geld van uw persoonlijke rekening op te nemen. Het opnemen van het bedrag kan via verschillende systemen worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld via de Unistream-tak. Allereerst moet u een sms sturen om geld op te nemen of een overschrijvingsformulier in te vullen. De aanvraag moet volgende gegevens bevatten: het bedrag van de overschrijving, de achternaam, voornaam en patroniem van de simkaarthouder, het nummer van het uitgiftepunt. Zorg ervoor dat u het woord Unim voor de tekst plaatst. Stuur dit bericht naar 3116. Geef het nummer van het ophaalpunt op de officiële website van het systeem www.unistream.ru of per telefoon 8 (800) 333 22 44 (gratis bellen).

Stap 2

Om een overschrijving uit te voeren via het Unistream-systeem, kunt u het formulier op de officiële website van Megafon gebruiken. Voer www.money.megafon.ru/order/unim/ in de adresbalk in. Voer uw telefoonnummer in om een wachtwoord voor de bewerking te krijgen. Binnen enkele minuten wordt een bericht met de code die nodig is voor de vertaling naar uw mobiele apparaat gestuurd. Vul het in het daarvoor bestemde veld in, klik op "Inloggen". Vul daarna het formulier in, voer het telefoonnummer in, de gegevens van de simkaarthouder, het bedrag. Neem contact op met het uitgiftepunt van overboekingen, vermeld adressen op de Unistream-website.

Stap 3

U kunt ook het systeem "Contact" gebruiken. Om een verzoek te doen, moet u een bericht sturen naar 3116. De tekst moet het type betaling (Con), het overschrijvingsbedrag, de achternaam, voornaam en patroniem van de eigenaar van de persoonlijke account bevatten. Gebruik de link www.money.megafon.ru/order/con/ om een verzoek via de site te verzenden. Specificeer de uitgiftepunten van fondsen via telefoon 8 (800) 200 42 42 of op de website www.contact-sys.com/transfer/to.html.

Stap 4

Het is ook mogelijk om geld op te nemen van een persoonlijke rekening naar een bankpas. Ga hiervoor naar de website www.money.megafon.ru/transfer/card/. Krijg een wachtwoord, ga naar uw persoonlijke account. Vul hier uw bankgegevens, gegevens van de simkaarthouder in.

Stap 5

Als u geen gebruik wilt maken van de communicatiediensten van Megafon, neem dan contact op met het kantoor van het bedrijf. De adviseurs zullen u vragen om een verklaring te schrijven om het contract te beëindigen. Binnen enkele dagen wordt het bedrag op het saldo aan u overhandigd.

Aanbevolen: