Ouderlijk Toezicht Instellen

Inhoudsopgave:

Ouderlijk Toezicht Instellen
Ouderlijk Toezicht Instellen

Video: Ouderlijk Toezicht Instellen

Video: Ouderlijk Toezicht Instellen
Video: Ouderlijk Toezicht instellen bij Orange 2024, Mei
Anonim

Met het besturingssysteem Windows 7 kunt u de gebruikersrechten beperken om bepaalde programma's en games uit te voeren en de computer zelf aan te zetten. Deze functie wordt geïmplementeerd met behulp van de functie "Ouderlijk toezicht". Met deze functie kun je drie manieren instellen om de toegang te beperken: games starten, specifieke applicaties starten en tijdslimiet.

Ouderlijk toezicht instellen
Ouderlijk toezicht instellen

instructies:

Stap 1

Open "Configuratiescherm" en selecteer "Accounts toevoegen of verwijderen", geef een naam op, selecteer "Basistoegang" en klik op de knop "Account maken".

Stap 2

Open het aangemaakte gebruikersaccount en selecteer Ouderlijk toezicht instellen en selecteer vervolgens het aangemaakte gebruikersaccount opnieuw. Het instellingenvenster wordt geopend.

Stap 3

Om de gebruiker op tijd te beperken, klikt u op "Uit". tegenover de regel "Tijdslimieten". Geef in het geopende venster de tijdsintervallen op waarin de aanmelding door deze gebruiker wordt geweigerd en klik op OK.

Stap 4

U kunt de toegang tot games weigeren door ze per categorie te beperken. Klik op "Uit" tegenover de regel "Categorieën van spellen". Voer in het geopende venster de benodigde instellingen in om de toegang te beperken en klik op OK.

Stap 5

U kunt de toegang tot bepaalde programma's (niet alleen games) beperken door op 'Uit' te klikken. tegenover de regel "Beperking op het starten van programma's". Er wordt een lijst geopend met alle programma's die op de computer zijn geïnstalleerd. Selecteer degene die u de toegang wilt weigeren en klik op OK.

Aanbevolen: